Anamaria Vasile

CUM ARATĂ AZI ANDREEA, ”FIȚOASA” CARE L-A ÎNNEBUNIT PE ERNEST LA ”BIG BROTHER”?! A DEVENIT MĂMICĂ ȘI…

În urmă cu 16 ani, telespectatorii urmăreau cu sufletul la gură primul reality-show din România, ”Big Brother”. Andreea Vasile, alături de alți 11 concurenți, s-a lăsat filmată 24 de ore din 24. Nu a reușit să se numere printre finaliști, întrucât cei din fața micului ecran au perceput-o ca pe o tânără fitoasă și prea superficială. Odată cu trecerea anilor, Andreea pare că s-a schimbat radical și a devenit… o mămică responsabilă.

În 2003, Andreea Vasile participa la show-ul “Big Brother”, al cărui premiu era de 50.000 de euro. Din păcate, Andreea nu s-a numărat printre finaliști, nefiind atât de populară în rândul telespectatorilor. Odată cu trecerea anilor, însă, cea care l-a înnebunit pe Ernest nu numai că și-a câștigat o sumedenie de admiratori, dar în momentul de față este una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din România și… o mămică cu normă întreagă.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Vasile în zona Dorobanți din Capitală. Îmbrăcată lejer și într-o formă fizică de invidiat, actrița, care în urmă cu câțiva ani a bifat o relație cu Mihai Bendeac, a ieșit la o scurtă plimbare cu bebelușul ei. Dacă, în urmă cu 16 ani, Andreea era percepută ca plină de fițe, acum actrița pare că s-a transformat radical.

Una dintre cele mai discrete vedete
Mai mult decât atât, Andreea Vasile se numără printre cele mai discrete vedete de la noi din țară. Viața privată a fostei concurente de la ”Big Brother” e învăluită în mister. Cât despre tatăl copilului, acesta nu este din același mediu din care face parte actrița. Iar Andreea nu vrea să facă public numele acestuia.

Logodită cu Mihai Bendeac!
Cu câţiva ani în urmă, Mihai Bendeac era pe punctul de a se căsători cu Andreea Vasile, fostă concurentă la „Big Brother”.

”Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca.

Fiindcă în meseria asta e cu muncă, e cu ulcer de nemâncat la timp, e cu sânge uneori… Revenind, am început relaţia și devenisem școcat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă.

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011, declarând că se simte onorat că i-a fost logodnic.