Anamaria Vasile

Cum arăta Jador în adolescență, înainte să devină celebru! Imaginea care a apărut recent pe internet

Jador este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei. Artistul se bucură de foarte multă popularitate de când a intrat în show-ul de la Kanal D, iar cariera lui în muzică a cunoscut o ascensiune rapidă.

La momentul actual, Jador este iubit de fani și are sute de mii de admiratoare. Chiar și câteva fete din casă au pus ochii pe el, dar nu s-a legat nimic între el și o altă fată după despărțirea dureroasă de Simina, bruneta de care s-a îndrăgostit la prima vedere când a văzut-o pășind pe scările din casa Puterea Dragostei. El speră în continuare că va găsi pe cineva pe placul lui.

Cum arăta Jador înainte să devină celebru
Jador este aproape mereu îmbrăcat elegant, costumele lui arată impecabil iar părul nu e niciodată nelalocul lui. Se vede că artistul are foarte multă grijă de aspectul lui fizic, iar în urmă cu ceva luni a început să și meargă la sală alături de Bogdan Mocanu, diferențele fiind vizbile.

O fotografie cu artistul în adolescență a fost descoperită de fanii lui. Cântărețul era doar un puști și stilul lui vestimentar era complet diferit. Îmbrăcat într-o pereche de blugi și un tricou roz, a pozat alături de prietenii lui de atunci.