Anamaria Vasile

Cum arată Khadija din ”Clona” la 27 de ani

Dacă ai urmărit serialul ”Clona”, care a făcut furori în România la începutul anilor 2000, cu siguranță îți amintești de micuța Khadija, fiica personajului principal feminin, Jade.

Astăzi, actrița Carla Diaz are 27 de ani și este o tânără foarte sexy. Carla Diaz și-a început cariera de actriță la numai doi ani, într-o reclamă.

Au urmat peste 80 de astfel de apariții, însă fetița a devenit cunoscută în special prin rolurile din telenovele. Primul a fost în 1994, în producția ”Eramos Seis”, dar rolul care a făcut-o celebră în toată lumea a fost cel din ”Clona”, în 2001.

Carla avea numai 11 ani când a interpretat-o pe Khadija, dar s-a ridicat foarte ușor la nivelul actorilor cu experiență care i-au fost colegi. Născută la Sao Paulo, în Brazilia, nu i-a fost greu să intre în piele unei micuțe de origine musulmană. După această reușită, Carla a primit o mulțime de alte roluri în telenovele braziliene de succes.

Astăzi, la 14 ani după încheierea filmărilor la ”Clona”, actrița este o tânără superbă, care face furori la evenimentele mondene din Brazilia. Este foarte activă pe rețelele sociale și încă mai lucrează ca actriță.