Anamaria Vasile

Cum arata o femeie adevarata?

Dumnezeu a creat mai intai barbatul. E de asteptat ca femeia, pe care a facut-o cand deja castigase experienţa, sa iasa mai bine…

Daca intrebi un barbat cum ar descrie femeia perfecta o sa auzi tot felul de tampenii. Mai ales daca ala care raspunde e relaxat si nu se simte ca la un interviu. Primele 3 calitati sunt aproape intotdeauna fizice: femeia perfecta are ochii colorati, e blonda, are sani, cur, craci asa sau asa.

Departe de mine naivitatea sa cred ca pentru femei nu conteaza cum arat. Am din ce in ce mai puţine fane pe masura ce imbatranesc. Sau le sperie frumoasa mea sotie… care mai are si mintea ca un tais de sabie japoneza… Dar noi barbatii chiar exageram!

O femeie adevarata nu este fotomodel (sau hotomodel, cum imi place mie sa zic cand e cazul)… Dar o femeie adevarata, mama, fiica, prietena, amanta, este cu siguranţa o vrajitoare! Iar vrajitorii, se stie, chiar fac ceea ce magicienii de circ doar se prefac ca ar fi in stare sa faca. Femeia adevarata dilata timpul la 28 de ore pe zi, altfel nu se explica deloc cum reuseste sa puna la spalat, sa mearga pe internet sa caute o reteta, sa educe copilul, sa te iubeasca pe tine si apoi sa scoata din cuptor mancarea pe care a preparat-o asa de repede de zici ca i-a dat Print Screen!

O femeie adevarata e ca un contabil sef care se poate incadra in orice buget fara sa iasa pe strada cu haine urate si ieftine. Se machiaza mai repede decat ma barbieresc eu si – desigur – ei ii iese mai bine.

Deci Wonderwoman exista si se arata noua. Doar ca nu poarta chiloţii peste pantaloni ca Superman si e mai greu de vazut pentru barbaţi, care cauta inca sensul vieţii si femei dezbracate pe google.

sursa: www.perfecte.ro cu referință la Filosofiasexului.blogspot.com

Comentează