Anamaria Vasile

Cum arată Sue Ellen din Dallas la 77 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

Actrița Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, este foarte activă, La 77 de ani, această arată impecabilă și este într-o formă de zile mari și nu și-a pierdut deloc farmecul. Celebra actriță din Dallas, serialul urmărit de milioane de români, continuă să facă furori de câte ori apare în public. Deși a mai pus câteva kilograme pe ea și trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei, acesta fiind brăzdat câteva de riduri, Linda este una dintre puținele staruri de la Hollywood care au îmbătrânit frumos. Linda a fost surprinsă recent pe aeroportul din Los Angeles din California. Îmbrăcată sport și cu un zâmbet mare pe față, ea a atras toate privirile.

Este la fel de frumoasă și de plină de viață ca pe vremea când juca în celebrul serial Dallas, rolul lui Sue Ellen, șoția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, unde reușea să cucerească de fiecare dată atenția telespectorilor, care urmăreau problemele din mariajul lor tumultuos cu sufletul la gură. În copilărie, a crescut lângă o mamă alcoolică și violenta Superba actriță recunoaște că a avut o viață grea. A crescut lângă o mamă violentă și alcoolică, apoi a avut parte de un soț la fel de violent, de care a divorțat, însă toate astea au determinat-o să aleagă un trai sănătos pentru o viață lungă și frumoasă și se simte foarte bine în pielea ei.

Mai mult, rolul lui Sue Ellen nu l-a acceptat întâmplător, ci a redat în serial momentele din copilăria ei și interacțiunea cu un om căzut în patima alcoolului. Linda susține în autobiografia ei, „Sue Ellen and I – My Own Path to Happiness,” că nu a apelat la botox, la creme anti-îmbătrânire sau operații estetice, ci a reușit să se mențină în formă doar cu niște trucuri simple. „Totul vine din interior. Dacă mănânci responsabil, bei multă apă, faci sport și ai grijă de gândurile tale, atunci ești foarte bine pregătit. Trebuie să nu uiți că tu ești responsabil pentru ce mănânci, pentru ce bei și pentru ce gânduri ai. Nimeni altcineva nu este responsabil”, a declarat actrița într-un interviu pentru Bild der Frau.