Anamaria Vasile

Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka după ce fiica lor l-a dus acasă pentru prima dată pe Cabral

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 14 ani și se înțeleg cum nu se poate mai bine. Chiar dacă s-au lovit de numeroase concepții la începutul relației lor, cei doi au trecut peste toate și nu au aplecat niciodată urechea la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Toată lumea s-a întrebat cum anume au reacționat părinții Andreei Ibacka, atunci când blondina l-a adus la ea acasă pe Cabral. Prezentatorul TV a oferit un interviu savuros pentru viva.ro în cadrul căruia a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinții Andreei, dar și numeroase alte aspecte din viața și din căsnicia lor.

„Nu au fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…

Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…” a spus Cabral, în interviul cu pricina.

Cum gestionează Cabral și Andreea Ibacka certurile din cuplu
Cu același umor caracteristic, atunci când a fost întrebat cum anume se gestionează certurile de la ei din cuplu, Cabral a răspuns: „Nu cedează niciunul. Și umorul meu fabulos dispare ca prin minune, se trece la lupta la baionetă, tragem cu tunurile, dăm cu ghioaga, pornim laserele…” a spus acesta.

În legătură cu viața de părinte, Cabral susține că s-au schimbat foarte multe lucruri, iar acum, tot timpul și toată atenția lor se îndreaptă către micuța Namiko.

„Timp nu mai e. Decât pentru Mica Bucle. Așa i se spune micului dragon…” a mai spus Cabral, pentru sursa citată.