Anamaria Vasile

Cum e viața cu trei copii? Multe persoane publice nu ar recunoaște, dar ea a spus-o fără rușine. :O Mirela Vaida, detalii din dormitor

Invitată la TV, Mirela Vaida a povestit care este viața ei de familie în acest moment și ce planuri are în aceea ce privește cariera.

De când a devenit mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida doarme din nou în pat cu soțul ei, Alexandru. Până acum, cei doi dormeau fiecare cu câte un copil, după cum a explicat Mirela Vaida la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars. „Dorm cu soţul în pat. Noi până acum dormeam unul cu un copil, unul cu un copil. Când a venit al treilea: Ia, hai afară toată lumea! Al treilea ne-a organizat. Carla cu Vladimir amândoi în patul lor. Tudor doarme în living, într-un babynest. Eu dorm cu soţul meu, dar spate în spate, suntem rupţi. Avem uşile deschise să auzim tot.

Mă duc îl alăptez. Apoi îl aud pe Vladimir, care e foarte gelos: maaaaamiii!… Eu nu ţin în mine, refulez des. Nu sunt om sever, dar nu poţi fără puţin autoritate, disciplină. Uneori e vorba de o regulă, altfel se urcă în cap”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie 2019, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.