Anamaria Vasile

Cum faci un bărbat să te respecte

Înainte să ceri respectul lui asigură-te, însă, că te respecți și chiar crezi că meriți să fii fericită. Nu permite nimănui să te rănească și nu lăsa pe nimeni să creadă că e mai important decât tine.

Fii tu însăți! Lasă deoparte ce ai citit în cărți sau ce ai auzit la prietenele tale și fii tu însăți! Nimeni nu este perfect, așa că nu are rost să te chinui să pari astfel. Un bărbat care așteaptă de la o femeie altceva decât îi poți oferi tu nu este pentru tine. Nu te schimba pentru nimeni, altfel ceilalți vor crede că nu te respecți destul și nu o vor face nici ei.

Nu răspunde la ultimatumuri! Orice bărbat care te condiționează nu te merită! Dacă te grăbește sau dacă face gesturi pentru care nu ești pregătită, spune-i, cu riscul de a-l pierde. El trebuie să vadă că ai o personalitate și nu vei face niciodată ce nu îți dorești!

Fii fermă! Dacă spun „nu”, rămâi la această decizie și nu îi permite să te facă să te răzgândești. Nu spune nimeni să nu dai înapoi, când îți dai seama că varianta lui este mai bună, dar nu face din asta un obicei. Nu fi singura care face eforturi în relație! O relație presupune ca partenerii să se implice la fel de mult!

Nu îi permite să creadă că viața ta sau planurile tale sunt mai puțin importante. Dacă nu te așteaptă, nu o face nici tu, dacă nu face un efort să vină să te vadă, nu îl face nici tu. Sună pueril, dar este singurul mod în care îl poți face să înțeleagă că ești la fel de importantă ca și el!

Loading...