Anamaria Vasile

Cum îți dai seama că PARTENERUL tău te înșeală, în funcție de zodia în care s-a născut

DACĂ IUBITUL TĂU E BERBEC…
Se va comporta exagerat de grijuliu cu tine și nu te va contrazice deloc imediat după ce a venit târziu de la ”muncă”. Berbecii se simt vinovați în interiorul lor și vor să mascheze acest lucru făcându-se preș în fața iubitelor, însă tu știi foarte bine că ceva nu e normal. Nu stă în firea Berbecului să nu te contrazică, să nu fie el căpos mai mult de 5 minute.

DACĂ IUBITUL TĂU E TAUR…
Va avea chef de sex brusc, și îl vei vedea mai entuziasmat decât de obicei când faceți amor. Asta pentru că taurii consideră că pot face față atât amantei cât și iubitei oficiale, demonstrându-și calitățile de bărbat în fața femeii cu care vrea să-și clădească un viitor.

DACĂ IUBITUL TĂU E GEMENI…
Nu te va scoate din complimente. Gemenii fac foarte rar complimente: trebuie să existe un interes ascuns ca un bărbat Geamăn să îți repete într-una, până la sațietate, cât de frumoasă ești. Știi și tu că ești o femeie frumoasă, dar parcă ce e mult ori strică ori e suspect de mult.

DACĂ IUBITUL TĂU E RAC…
Îți va cere iertare pentru orice boacănă face prin casă. Racii sunt în general foarte pasivi, se poate hurni casa pe ei că femeia se ocupă de tot. Atunci când petrec prea multe ore la serviciu sau cu ”prietenii”, în momentul în care ajung acasă, aceștia vor face greșeli intenționat pentru a se victimiza și a-i cere scuze obositor de mult de la parteneră, astfel încât să-și mute atenția spre un subiect fictiv.

DACĂ IUBITUL TĂU E LEU…
O va face pe gelosul. Leii utilizează psihologia inversă de multe ori: ei sunt cei care înșeală și tot ei o întorc încât să reiasă că tu l-ai înșelat primul și, deci, s-a răzbunat. Vă sună cunoscut acest scenariu?

DACĂ IUBITUL TĂU E FECIOARĂ…
Va fi foarte vesel și foarte zen, nu că Fecioarele nu ar fi, însă parcă uită de latura lor critică, de analiză, de observare, de seriozitatea pe care ți-a reproșat-o la începutul relației.

DACĂ IUBITUL TĂU E BALANȚĂ…
Îți va cumpăra cadouri încât nu vei mai avea loc în casă unde să le mai depozitezi. Balanțele înțeleg că prin cadouri se poate cumpăra inima persoanei iubite și o poate aburi astfel încât să nu îi treacă prin cap că ar avea pe altcineva.

DACĂ IUBITUL TĂU E SCORPION…
Va evita să mai ia masa cu tine în oraș, cum o făcea de obicei. Scorpionii vor motiva răutatea șefilor care îi țin ca pe niște sclavi la ore suplimentare, când colo aceștia petrec clipe minunate cu amanta.

DACĂ IUBITUL TĂU E SĂGETĂTOR…
Va încerca să îți spună pe ocolite că te-a înșelat. Este probabil cea mai sinceră zodie în astfel de momente, așa că să nu ai un șoc când, atunci când te vei simți în al nouălea cer, iubitul tău Săgetător să te tragă deoparte și să-ți zică: „Am ceva foarte important să îți mărturisesc”.

DACĂ IUBITUL TĂU E CAPRICORN…
Va fi și mai misterios decât până acum. Capricornii gândesc foarte mult, și, dacă deja știm că sunt destul de introvertiți, atunci când înșeală sunt de-a dreptul absenți. Uită chiar să salute și asta îi poate da de gol.

DACĂ IUBITUL TĂU E VĂRSĂTOR…
Va minți de fiecare dată altceva la întrebarea: „Unde ai fost azi noapte?”. Vărsătorii nu se pricep la minciuni, anumite detalii dând de gol povestea inventată de ei pentru a se scoate. Scrie pe o hârtie toate contradicțiile iubitului tău Vărsător și pune-i-le în față: se va pierde și va recunoaște evidența.

DACĂ IUBITUL TĂU E PEȘTI…
Se va victimiza la fel ca Racul. Nu te va culpabiliza că îl înșeli tu, ci va începe să critice tot ceea ce faci: nu faci bine curățenie, nu îi acorzi atenția necesară, nu îi vorbești frumos. De fapt, bărbatul Pești va căuta motive de ceartă inutile pentru a-ți da papucii.