Anamaria Vasile

Cum iti scazi tensiunea fara niciun medicament

Sângele nostru este propulsat de către artere spre inimă cu o anumită putere. Aceasta se numește tensiunea arterială.

Dacă forța aceasta crește, atunci organismul nostru are doar de suferit. Pentru ca să eviți eventualele probleme de sănătate este binee să îți verifici tensiunea arterială cât mai des.

Nu trebuie să te îngrijorezi imediat ce observi anumite schimbări în rezultatele pe care le obții după ce îți măsori tensiunea arterială.

Cea mai mică tensiune o vei avea atunci când vei dormi. Și atunci când te trezești aceasta devine mai mare.

Dacă devii nervos sau stresat trebuie să știi că tensiunea arterială se va mări și mai mult. Același lucru se va întâmpla și atunci când vei depune un efort fizic mai mare.

Cei mai expuși sunt cei mai în vârstă. Dar cu toate acestea, nimeni nu trebuie să neglijeze acest aspect. Tensiunea arterială trebuie să fie ținută sub control de toată lumea, indiferent dacă există sau nu motive reale de îngrijorare.

Hipertensiunea arterială se află în topul bolilor celor mai grave și cu urmări serioase pentru organismul nostru.

Dar acea nu apare, din senin. O provocăm noi din cauza unui stil de viață dezorganizat și foarte neglijent.

E suficient doar să consumăm periodic mai mult alcool decât este cazul, să fumăm excesiv, să preferăm doar alimentele bogate în sare, să nu avem grijă de kilogramele în plus, să dormim puțin și prost.

Stresul ocupă un alt loc important în rândul factorilor care declanșează apariția tensiunii arteriale.

Dar soluții pentru gestionarea tensiunii arteriale există chiar la îndemâna noastră și nu costă. Medicii chinezi vin cu o soluție foarte eficientă, ca orice altă rezolvare pe care o găsesc aceștia în toate situațiile legate de starea proastă de sănătate.

Aceștia spun că dacă într-un corp există deja format un cheag de sânge, acesta este începutul unei boli. Așa că trebuie eliminat acel punct, pentru ca sângele să poată să circule așa cum se cuvine.

În consecință, organismul va fi în stare, pe cont propriu să gestioneze boala. Trebuie doar să înveți să îți faci masajul potrivit în locurile potrivite de pe corp.

Lobul urechii este cel mai important punct pe care trebuie să atingi dacă vrei să îți aduci tensiunea la nivelul optim.

Nu e nevoie să masezi și mai ales nu trebuie să aplici forța. Din contra, mișcările tale trebuie să fie cât mai atente.

Această metodă este folosită de sute de ani de chinezi și și-a demonstrat eficiența de-a lungul timpului.