Anamaria Vasile

Cum poți fi sigură că te iubește, în funcție de zodia lui. Indiciul SUPREM că te consideră jumătatea lui

Atunci când iubește cu adevărat, fiecare bărbat obișnuiește să facă ceva anume, în funcție de zodia în care s-a născut. Există un indiciu suprem pentru fiecare nativ care arată că acesta simte că și-a găsit jumătatea.

Berbec

Dacă te iubește, partenerul tău în zodia berbec nu doar că te include în experiențele lui pline de aventură, ci își dorește cu adevărat să îl însoțești. El demonstrează iubire când te duce în locuri nemaipomenite, pentru a face lucruri complet noi. Este modul lui de a-ți arăta dragostea încercând să te scoată din zona ta de confort și să îți fie alături pe tot parcursul.

Taur

Bărbații în zodia taur își arată dragostea copleșindu-și iubitele cu cadouri, uneori chiar și fără motiv. Acestor nativi le place mult să își răsfețe partenerele.

Gemeni

Știi că un bărbat în zodia gemeni te iubește abia atunci când îți acordă întreaga lui atenție. În general, nativilor în această zodie nu le place „să se așeze la casele lor”, se plictisesc repede și tind să treacă de la o relație la alta. Însă, atunci când întâlnesc o persoană cu adevărat specială, i se dedică acesteia 100%. Însă, acest lucru se întâmplă numai dacă simt dragoste adevărată.

Rac

Dacă partenerul tău este rac, cel mai mare indiciu că te iubește este dacă se deschide în fața ta din punct de vedere emoțional. Dacă te lasă să îi observi vulnerabilitatea, fără să încerce deloc să o ascundă, atunci este clar că te iubește. Vei ști cu siguranță că te vede drept jumătatea lui atunci când nu va pretinde că este fericit doar ca să te facă să îl placi.

Leu

Bărbații în zodia leu vor să impresioneze peste măsură femeile pe care le iubesc. Așa că, atunci când ți se pare că leul tău se străduiește prea mult, acela este momentul în care poți fi sigură că te iubește.

Fecioară

Este greu să îți dai seama când se îndrăgostește un bărbat în zodia fecioară. El cântărește fiecare detaliu înainte de a-l spune. Unui astfel de bărbat îi ia mult timp până să își mărturisească iubirea, dar înainte de a spune „te iubesc”, el își va arăta dragostea, totuși, făcând lucruri mărunte.

Balanță

Bărbații în această zodie fac totul corect atunci când vine vorba despre dragoste. Nu te poți îndoi niciodată dacă un astfel de bărbat te iubește sau nu, pentru că atunci când o face, are grijă să fie evident.

Scorpion

Dacă partenerul tău este scorpion, poți fi sigură că te iubește dacă îți acordă încredere deplină, indiferent de situație. În general, încrederea în alți oameni este extrem de rară pentru acești nativi, care sunt extrem de sceptici din fire.

Săgetător

Dacă săgetătorul cu care ești într-o relație este jucăuș cu tine, atunci înseamnă că te iubește. Când simte dragoste, el simte și nevoia de a te face fericită, de a te face să râzi și să înțelegi că viața nu trebuie luată în serios atât de mult întotdeauna.

Capricorn

Dacă te iubește, partenerul tău capricorn își face timp pentru tine. Nativii acestei zodii sunt ocupați, mai ocupați decât oricine, și le este greu, în general, să facă din relațiile lor o prioritate.

Vărsător

Poți fi sigură că un vărsător te iubește atunci când îți poate vorbi ore întregi. Acești nativi nu poartă conversații cu semnificație cu oricine, ci doar cu persoanele la care țin cu adevărat. Atunci când vrea să comunicați mult și să aflați totul unul despre celălalt, înseamnă că te iubește.

Pești

Când iubesc cu adevărat, bărbații în zodia pești sunt extrem de romantici și își fac partenerele să se simtă incredibil, de parcă totul ar fi prea frumos ca să fie adevărat.