Anamaria Vasile

Cum sa scapi de petele negre de pe coate?

Din cauza unor articole de imbracaminte sau din cauza imbatranirii, unele persoane au coatele inchise la culoare. Expunerea marita la soare poate face, de asemenea, sa apara pete negre pe coate. Citeste in continuare cum poti scapa de ele.

Taie o portocala in jumatate si freaca-ti cotul pana cand se zdrobeste continutul fructului, este primul sfat oferit de Ayushveda. Lasa sucul de portocale pe cot pana cand se usuca si apoi spala cu apa. Astfel, vei oferi un efect de albire cotului si daca vei face zilnic acest lucru, petele negre vor incepe sa dispara.

Taie si stoarce doua-trei lamai pentru a obtine suc natural. Strange sucul intr-un castron mic si apoi aplica-l pe cot. Lasa-l 15 minute si apoi spala cu apa. Repeta acest procedeu de fiecare data cand faci baie. Acest lucru va albi pielea treptat. De asemenea, poti sa iti freci cotul cu o jumatate de lamaie. Sucul de lamaie poate fi amestecat cu otet sau ulei de nuca de cocos, pentru un efect mai bun.

Poti amesteca sucul de lamaie cu suc de castravete si sofran de India. Aplica acest amestec pe cot. Dupa ce se usuca, clateste cu apa.

Amesteca sofran de India cu faina si lapte. Intinde pasta pe pielea din jurul cotului. Lasa-l 30 de minute si dupa ce se usuca, freaca pentru a-l curata. Acest lucru ajuta la eliminarea tesuturilor moarte.

Trucuri vechi pentru o piele frumoasa
Fa o pasta din trei frunze de curry cu putin sofran de India. Aplica amestecul pe cot si lasa-l 15 minute, apoi spala-te cu apa calda. Frunzele de curry pot fi inlocuite cu frunze de henna.

Comentează