Anamaria Vasile

Cum știi că e îndrăgostit, în funcție de zodie

Zodia Berbecului

Berbecul îndrăgostit e fermecător. Glumește mult și se bucură enorm când râzi. Te privește insistent și îți savurează fiecare zâmbet. În afară de asta, te admiră în cele mai mici detalii. Remarcă ceea ce nimeni n-ar observa: felul în care se reflectă culoarea eșarfei în ochii tăi, felul în care fermoarul de la spate atrage privirea de-a lungul grațioasei tale coloane vertebrale, combinația subtilă dintre culoarea unghiilor și cea a brățării… parcă te-ar picta cu ochii. Dacă un Berbec te iubește, înseamnă că ești o ființă remarcabilă, complexă, o apariție de efect.

Zodia Taurului

Taurul îndrăgostit îți dă întotdeauna dreptate. În controversele tale cu alții, găsește întotdeauna argumente în favoarea ta și chiar se oferă să pledeze pentru tine. Îi place să iasă în lume cu tine și te încurajează să fii strălucitoare, să porți ceea ce ai mai elegant și mai luxos. Îți alege bijuteriile și, dacă nimic nu i se pare suficient de frumos din ceea ce ai deja, îți cumpără, fără să se uite la preț. Atunci când vorbești în societate, te ascultă cel mai atent dintre toți și adaugă mereu câte ceva care să întărească spusele tale. Dacă ai atras atenția unui Taur, înseamnă că ești frumoasă la modul princiar.

Zodia Gemenilor

Geamănul nu poate ascunde nimănui că e îndrăgostit: vorbește cu cuvintele tale, te citează ori de câte ori se află într-un cerc de oameni inteligenți. Asta, pentru că Geamănul este atras mai ales de inteligență și de vorbele de duh. Dacă, într-o anumită privință, pornește având o părere diferită de a ta, nu te contrazice; este, mai degrabă, dispus să-și schimbe părerea, astfel încât să aveți, în final, o viziune comună. Pentru o vreme, rămâne focalizat pe noul cuplu pe care îl formați, în ciuda tendinței lui obișnuite de a-și schimba mereu direcția atenției.

Zodia Racului

Racul, dacă se îndrăgostește, devine oarecum dependent. Dacă nu te poate implica în toate activitățile lui, tinde să renunțe la unele dintre ele și să te urmeze pe tine, profesional, social și în timpul liber. Se așteaptă ca și tu să-l implici în tot ce faci, în toate discuțiile pe care le ai, să știe cu cine și ce vorbești – asta, nu din dorința de control ci din teama de a nu fi lăsat pe dianafară. Îți cere mereu părerea, aproape că nu mai face nimic fără să aibă aprobarea ta. Poate fi sufocant, dar nu trebuie să i-o spui cu aceste cuvinte, pentru că îl vei răni. E mai bine să-l asiguri de fidelitatea ta oferindu-i periodic un raport sincer asupra preocupărilor tale. Racul tinde să se îndrăgostească de persoane foarte puternice.

Zodia Leului

Leul una știe, una face: cadouri. Așa își manifestă el atașamentul, făcând cadouri. În cazul în care este îndrăgostit, cadourile vor fi de o diversitate și oferite cu o frecvență ieșită din comun. Da, îi place să cheltuiască, dar acum va uita să mai cumpere pentru sine; toată energia lui se va muta asupra ta. De la mărunțișuri de papetărie și accesorii pentru hobby-urile tale, până la articole de îmbrăcăminte și chiar lucruri foarte importante și foarte scumpe – zi de zi îți va oferi ceva. E greu să-l oprești. Dacă un Leu s-a îndrăgostit de tine, înseamnă că i-ai intrat la inimă cu ceva ce ai spus, cu un gest pe care l-ai făcut și l-a măgulit nespus, dar în care a simțit o admirație sinceră.

Zodia Fecioarei

Fecioara îndrăgostită e capricioasă ca vremea la tropice: acum râde, acum plânge, fără să-ți dai seama ce i-a schimbat așa de brusc starea de spirit. Vrea să-ți acapareze timpul și atenția. Freamătă în jurul tău ca o pasăre colibri în jurul unei flori. Deretică și înfrumusețează totul, își pune la bătaie toate talentele și toată imaginația, astfel încât să nu-ți dorești niciodată să mai pleci din preajma ei. Este senzuală și receptivă în orice moment. Cere atenție pe măsura atenției pe care ți-o oferă, ceea ce poate fi cam greu de îndeplinit de către o persoană activă și independentă. Dacă te iubește, înseamnă că ești că o persoană foarte atrăgătoare, seducătoare chiar, căci pentru Fecioară, a se îndrăgosti înseamnă a se lăsa sedusă.

Zodia Balanței

Balanța îndrăgostită este, în primul rând, geloasă. Dacă-și exprimă disprețul pentru „foștii” tăi, dacă începe să-și bage nasul în toate relațiile tale de orice natură, să apară unde nu te aștepți și să-și revendice locul de lângă tine, e clar: s-a îndrăgostit. Îi place să se afișeze cu tine și să-și marcheze teritoriul în preajma ta. Dacă i se pare că-l neglijezi, nativul în Balanță suferă, dar într-un fel orgolios, fără s-o recunoască. Iar dacă revii la el, se manifestă cu și mai mult interes, pentru că nu este niciodată primul care să renunțe la relație. Balanța se îndrăgostește de persoane cu fantezie, cu umor și nonconformiste, așa cum este și ea.

Zodia Scorpionului

Scorpionul îndrăgostit este cuprins de devotament, de solidaritate cu cauzele și interesele tale. Dintr-odată, constați că nu mai ești singură nici în cele mai mărunte activități. Mereu va avea un sfat bun, o informație utilă pentru tine și o mână de ajutor. Scorpionul e practic și eficient, vei simți imediat asta și va fi o creștere exponențială a confortului tău să-l ai alături. Va fi foarte insistent cu ofertele sale de sprijin, aproape că va dori să-ți organizeze viața și să ia asupra lui toate grijile tale. Dacă ești Rac, ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. Dacă Scorpionul te iubește, înseamnă că te-a simțit sinceră și deschisă și are toată încerederea în tine.

Zodia Săgetătorului

Săgetătorul este cel care seduce de obicei. Dar dacă el este cel îndrăgostit, vei simți deodată că ți s-a aprins o aură în jur, că ți-au crescut aripi sau, în orice caz, că ai suferit o transformare magică. Așa te face să te simți. Cum? Numai el știe. Pentru că Săgetătorul nu face risipă de cuvinte, dar proiectează asupra ta propria magie. Te ascultă într-un fel în care nimeni nu te-a mai scultat. Se distanțează cu tine de tot restul lumii și te face să plutești. Dacă s-a îndrăgostit un Săgetător de tine, înseamnă că nu ești deloc o ființă oarecare ci una cu totul remarcabilă, prin felul tău de a fi și de a gândi.

Zodia Capricornului

Capricornul îndrăgostit își triplează capacitatea de organizare și eficiența în gestionarea resurselor de orice fel. Cu alte cuvinte, începe să-ți organizeze viața, munca, banii, timpul liber, relațiile, emoțiile – totul. S-ar putea să nu-ți convină, să simți că-ți ia aerul și libertatea. Buna lui credință te va împiedica să-l pui la punct. Poți să o faci într-o discuție așezată, calmă, pentru că ascultă. Capricornul este consecvent dar nu încăpățânat. Dacă ești obiectul pasiunii unui Capricorn, e semn că a găsit în tine ceea ce-i lipsește lui: fantezie, spirit liber. Pentru că, da, până acolo merge onestitatea Capricornului: își recunoaște limitele și este dispus să se îmbunătățească.

Zodia Vărsătorului

Vărsător îndrăgostit înseamnă entuziasm până la euforie. Îți expune toate proiectele lui și încearcă să valorifice și ideile tale, acordându-le un preț pe care e posibil să nu-l aibă în realitate. Soarbe ca pe nectar orice cuvânt pe care-l spui, ca și cum întreaga înțelepciune a lumii ți-ar ieși de pe buze. Te atrage în schimburi de replici teatrale, cu multe subînțelesuri, evocând experiențele comune, oricât de neînsemnate. Va dori să creeze impresia că știe totul despre tine, că te cunoaște ca nimeni altul. Vărsătorul nu s-ar fi îndrăgostit de tine dacă n-ai fi fost o persoană cu orizont larg, cu viziuni ample și cu deschidere către progres.

Zodia Peștilor

Peștii, chiar și îndrăgostiți, sunt duali. Bărbații acestei zodii sunt capricioși și oscilează între bună dispoziție debordantă și posomorâre gri. Când se îndrăgostesc, adoptă obiceiurile, expresiile, glumele, preferințele persoanei de care s-au îndrăgostit. Sunt dispuși să înceapă din nou viața, așa cum dimineața încep o nouă zi. Apoi vine momentul în care totul îi dezamăgește și-i descurajează – semn că s-au simțit cumva neglijați. Femeia nativă în Pești își manifestă dragostea printr-o grijă neobosită, prin dorința de a securiza și înfrumuseța viața potențialului partener. Când se îndrăgostește, adoptă o atitudine mai degrabă maternă, protectivă și admirativă. Dacă ai câștigat dragostea unui nativ în Pești, înseamnă că ai mult de oferit și inspiri încredere pentru un drum lung.