Anamaria Vasile

Dana Războiu a vorbit despre traumele din viața ei. Ce a ajuns să facă astăzi, după ce a renunțat la televiziune

Dana Războiu a acceptat să vorbească despre traumele din viața ei, peste care a trecut cu bine și care au făcut-o mult mai puternică în fața provocărilor care i-au stat în față. După ce arenunțat la televiziune, vedeta și-a dedicat timpul copiilor care vor să își urmeze pasiunile în viață.

Dana Războiu a vorbit despre traumele din viața ei

În copilărie, Dana Războiu juca fotbal cu băieții și își petrecea vacanțele la bunici, pe care îi ajuta cu treburile din gospodărie, dar și cu cele agricole. Vedeta povestește că a fost premiantă ani la rând, iar în adolescență a devenit rebelă și a început să asculte muzică rock.

Dana Războiu vorbește cu durere despre tatăl ei, pe care și-l amintește ca fiind un om corect, serios, integru și demn. „El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…) Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc. Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el”, a declarat vedeta pentru Adevărul.

După ce a renunțat la televiziune, Dana Războiu și-a dedicat timpul copiilor care vor să își urmeze pasiunile. A organizat prima competiție de robotică din România, după ce a strâns bani de la marile companii și a reușit să facă mai multe echipe de copii. A făcut o caravană, a mers din oraș în oraș, a cumpărat imprimante și kituri pe care le-a donat școlilor, iar acum se bucură de realizările sale.