Anamaria Vasile

Daniela Crudu, transformată total din cauza operațiilor estetice. Imagini rare cu vedeta de acum mai bine de 10 ani

DANIELA CRUDU ESTE NOSTALGICĂ. A URCAT UN COLAJ FOTO ȘI… CUM S-A TRANSFORMAT BRUNETA ÎN ULTIMII NOUĂ ANI

La sfârşitul lunii mai, Daniela Crudu demisiona de la „Xtra Night Show”. Pentru o perioadă a ieșit din lumina reflectoarelor, însă nu a putut sta departe de “sticlă” și a acceptat provocarea de a participa la “Asia Express”.

De precizat că Daniela Crudu s-a schimbat radical față de perioada când debuta în televiziune. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta a urcat un colaj foto, realizat cu imagini din urmă cu nouă ani, din perioada în care era asistentă la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Daniela Crudu este de nerecunoscut. Pentru că, în anii care au trecut, și-a făcut mai multe operații estetice. În evidență ies buzele, mult mai “cărnoase” în prezent comparativ cu cele din 2009.

Prietenii virtuali ai brunetei au păreri împărțite. Unii sunt de părere că arată mai bine atunci, alții că operațiile estetice au fost deosebit de inspirate și că au schimbat-o în sensul bun.

Daniela Crudu a devenit una dintre persoanele dependente de intevenții chirurgicale și de injecții cu botox sau acid hialuronic. Un lucru mai puțin știut despre Daniela este faptul că a avut o viață dificilă, iar tatăl ei nu și-a permis să îi ofere cele dorite. A luat o decizie radicală, la o vârstă fragedă, pentru a-și putea permite să își îndeplinească toate poftele.

Daniela Crudu a lucrat o perioadă bună de timp ca asistentă în cadrul emisiunii Neața cu Rîzvan și Dani. Tot în acea vreme a făcut o dezvăluire șocantă despre adolescența ei. Vedeta a început să danseze în cluburi la vârsta d doar 14 ani, în schimbul unor sume nu tocmai mari de bani și s-a expus indecent în fața mai multor indivizi, acceptând să fie văzută ca pe un simplu obiect. Mărturisirea cutremurătoare a fost făcută chiar de ea.

„La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar.

A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?. M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Şi aşa am început să dansez.

Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu îmi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi plăcea să dansez”, a povesiti Daniela. Chiar mai șocantă decât povestirea, a fost afirmația Danielei, potrivit căreia nu îi pare rău că s-a expus inutil pentru a câștig niște bănuți în plus.