Anamaria Vasile

De ce a plecat Mădălin Ionescu de la Kanal D

A trecut mai bine de un an de când Mădălin Ionescu a părăsit echipa Kanal D. La vremea aceea, prezentatorul motiva plecarea sa din postul de televiziune prin faptul că dorea să petreacă mai mult timp cu familia.

Fostul co-prezentator spune că acest job nu era ceea ce îşi dorea, la baza deciziei plecării sale stând şi banii.

Fostul prezentator TV a luat decizia de a pleca la Kanal D, după ce şi-a dat seama că avea alte viziuni în ceea ce priveşte presa tabloidă, dar se simţea şi epuizat.

Mădălin Ionescu mergea în redacţie de la ora 14.00, chiar dacă emisiunea începea la ora 22.00. Acesta şi-a dorit să-şi petreacă mai mult timp alături de familia lui, dar a recunoscut că la un moment a fost vorba şi de banii pe care îi primea.

“Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulţi bani. Am avut discuţii pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aş fi negociat până în pânzele albe şi aş fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori.”, a declarat Mădălin Ionescu într-un interviu VIVA!.

“Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulţime de raţiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză.

Aveam nişte viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reuşit să le impun la acel moment. Nu am reuşit să determin o serie de factori să înţeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile şi pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului.

Eu m-am despărţit de cei de la Kanal D în relaţii foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greşit din punctul acesta de vedere. E anormal să munceşti acum. Cred că trebuia să gestionez altfel”, a mai spus Mădălin Ionescu.