Detalii şocante despre moartea lui Fane Spoitoru! Gestul banal care l-a costat viaţa pe celebrul interlop!

Amănunte şocante ies la iveală, în legătură cu ultimele clipe din viaţa lui Fane Spoitoru, care, potrivit prietenilor, a murit „pe mâna lui”. 

Persoane apropiate familiei Ion au dezvăluit, pentru SPYNEWS, că Titişor Ion, alias Fane Spoitoru, că celebrul interlop a murit fiindcă ar fi ignorat sfatul medicului.
 Fane se afla în Israel pentru un tratament, la o clinică de prestigiu. Era acolo de mai bine de o lună. Medicul i-a spus încă de la început să nu se spele pe cap cu apă fierbinte, pentru că există riscul să facă un atac cerebral. Nu a ascultat. Dimineaţă s-a trezit şi a intrat să facă duş, cu apă fierbinte. I s-a făcut brusc rău, a spus că îl doare capul şi că vrea să i se facă un masaj, ca să se mai relaxeze. În timp ce medicul îi făcea masaj, şi-a pierdut cunoştinţa. A făcut atac cerebral. A fost ţinut câteva ore în viaţă de aparate, însă după-amiază a fost deconectat şi s-a declarat decesul”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, un apropiat al lui Fane Spoitoru.
Fane Spoitoru a murit, astăzi, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Titişor Ion, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. În urma operaţiei de la Constanţa, Fane Spoitoru a căpătat o infecţie puternică la plămâni şi a fost internat, din nou, într-un spital privat din Bucureşti. Ulterior, acesta a plecat în Israel, unde medicii l-au pus pe picioare şi se părea că acesta trăieşte o a doua tinereţe. În urmă cu aproximativ o lună, el a ajuns în stare gravă, la o clinică din Israel, iar astăzi a încetat din viaţă. Vestea a picat ca un trăsnet în lumea maneliştilor şi printre interlopi.

Comentează