Anamaria Vasile

Dezvăluiri șocante! Jador a vorbit în premieră despre întâlnirea secretă cu Andra.”A fost cea mai frumoasă seară”

Jador a recunoscut că s-a văzut cu Andra dincolo de casa Puterea dragostei

Jador a plecat din casa Puterea dragostei, dar a lăsat în urmă multe regrete. Poate și sentimente pentru Andra, fata de care artistul a recunoscut că a fost atras încă din momentul în care a intrat în show-ul amoros.

„Mi-a plăcut mult de Andra, am simțit ceva pentru ea. A fost singura fată de care m-am apropiat din punct de vedere afectiv la Puterea dragostei după ce totul s-a terminat între mine și Simina”, a dezvăluit Jador, într-un live exclusiv pe facebook-ul Wowbiz.ro.

Jador a avut parte de o seară specială cu Andra! ”Am trăit momente puternice”
Manelistul avea să spună, în premieră pentru WOWbiz.ro, că legătura lui cu Andra nu a fost doar una platonică, doar că nimeni până acum nu a avut habar de acest lucru. „Nu s-a văzut chiar totul la TV. Vreau să va spun că noi doi am trăit momente puternice. Am format un cuplu dincolo de casa Puterea dragostei. Mai mult, am avut parte și de o întâlnire interzisă la Istanbul, a fost ceva minunat, de care numai noi doi am știut. Sincer, a fost cea mai frumoasă seară în Turcia.. Mi-a plăcut enorm”, a povestit Jador.

Jador a avut parte de o seară specială cu Andra! Cine este însă concurentul care este acum iubitul tinerei!
Jador a avut parte de o seară specială cu Andra, însă, din păcate, relația cu ea nu a putut continua, iar, acum, fata și-a îndreptat atenția spre un alt concurent de la Puterea dragostei. „De ce nu a mers povestea de iubire între noi? Ei bine, pentru că eu am plecat din casă și ea a rămas acolo! Cu alte cuvinte, Andra m-a lăsat pentru altcineva, și acel altcineva este Bogdan, prietenul meu”, a conchis Jador pentru WOWbiz.ro!

Loading...