Anamaria Vasile

Dialogul șocant din mașina criminalului: „Vrei să facem sex?”

Alexandra a fost o victima usoara pentru monstrul cu chip uman care a luat-o cu masina chiar din fata portii. Copila mergea in Caracal, la meditatii. S-a urcat in autoturism fara sa aiba vreo suspiciune, pentru ca parul alb al barbatului il facea sa para un bunic nevinovat.
„Vreau sa merg la liceu”, i-a spus tanara criminalului, dupa cum le-a povestit chiar el anchetatorilor. Discutia, insa, a degenerat repede. Dinca recunoaste ca a inceput s-o intrebe pe copila de doar 15 ani daca are iubit si daca si-a inceput deja viata sexuala. Aflata int-o masina straina, pe scaunul din fata, langa un barbat de 66 de ani, Alexandra a evitat cu iscusinta discutia.

„Vrei sa facem sex? Nu in masina, mergem intr-un loc”, i-ar fi propus din senin barbatul tinerei minore pe care abia o luase in masina. Bineinteles, fata l-a refuzat si, nervos, barbatul a tras masina pe dreapta, chiar in apropierea portii liceului la care invata tanara. Inca de atunci Alexandra i-a aratat monstrului ca ea e un om tare, greu de infrant. Dinca a recunoscut in fata anchetatorilor ca fata nu s-a speriat deloc si s-a opus din toate puterile.

„Am lovit-o, i-am pus o sapca pe cap si banda adeziva pe ochi”, le-a marturisit criminalul procurorilor, care recunosc ca probele gasite in masina lui Dinca ii confirma spusele. Dupa ce a legat-o si la maini, au pornit spre casa monstrului din Caracal, scena macabrei tragedii care avea sa urmeze.

Probabil a intrat cu victima prin spatele proprietatii de 2400 de metri patrati pe care o detine, pentru ca intrarea cealalta este la strada si cineva ar fi putut sa-l vada. HARTA Inauntru, a legat-o cu sarma si si-a satisfacut cu ea poftele bolnave.
Apropiatii Alexandrei nici nu vor sa se gandeasca la calvarul prin care a trecut copila lor iubita si nici ca putea fi salvata de la moarte.

Disperata sa-si salveze viata, Alexandra a profitat de orice licar de speranta. Pentru ca sarma cu care criminalul o legase ii provocase rani fetei, barbatul a plecat la farmacie, sa-i cumpere crema si s-o ingrijeasca.

A fost momentul in care copila de 15 ani a sunat la 112, sa spuna ca este sechestrata, legata cu sarma si violata. Cu inima cat un purice, fata a povestit ca nu poate fugi, pentru ca in curte sunt dezlegati mai multi caini lup si-i este frica sa n-o sfasie. A descris in amanunt chiar si curtea, copacii din ea si mormanele de piese auto. A dat peste un politist care aproape ca a ras de ea la telefon.

Tot in deradere au fost luate de politisti si rudele Luizei, prima fata rapita. Se pare ca pe Luiza monstrul din Caracal a ucis-o chiar in ziua in care a rapit-o si i-a aruncat trupul in Olt sau in Dunare. Astazi, politistii au cautat cu disperare vreo urma.

Vestea uciderii cu bestialitate a doua copile nevinovate a socat o tara intreaga. Revoltati, oamenii din zonele prin care a trecut sinistrul convoi in care se afla criminalul au iesit din case si l-au atacat pe Gheorghe Dinca chiar in masina politiei.

Ieri seara, Dinca le-a spus anchetatorilor ca se simte rau si ca are nevoie de ingrijiri medicale, din cauza mustrarilor de constiinta pe care le are pentru faptele sale. Greu de crezut din partea unui asemenea om, care a refuzat zile la rand sa-si recunoasca faptele.