Anamaria Vasile

Dieta de trei zile. Slăbești cinci kilograme cu dieta verii 2019

Dacă ai încercat diete complicate și pe termen lung, iar rezultatele nu ți-au fost pe plac, e cazul să faci schimbări. Încearcă varianta unei diete simple, care se întinde pe o durată de scurtă, de trei zile.

Cum funcţionează dieta rapidă de trei zile
Dieta de trei zile se bazează pe un aport scăzut de calorii, respectiv jumătate din cantitatea pe care ar trebui să o consumăm zilnic în mod normal (adică 2.000). Prin combinaţia de alimente propuse, ea duce la creşterea metabolismului şi la arderea rapidă a grăsimilor din organism. Vei elimina surplusul de apă din corp ,apoi o parte din grăsimi

Dieta de trei zile. Ziua 1

Micul dejun: o ceaşcă de ceai negru sau de cafea,o jumătate de grepfruit (sau sucul de la un grepfruit),o felie de pâine prăjită cu o linguriţă de unt cu conţinut scăzut de grăsimi.
Prânz: o salată dintr-o conservă de ton,cinci frunze de salată verde,un ardei,o lingură de ulei de măsline şi un vârf de cuţit de sare,o felie de pâine.
Cină: 100 g carne slabă (peşte sau pui),cu 100 g fasole verde păstăi,un morcov (sau o sfeclă roşie),un măr (poţi face salată din morcov şi măr),50 g îngheţată de vanilie cu conţinut mic de grăsimi.

Dieta de trei zile. Ziua 2


Micul dejun: o ceaşcă de ceai negru sau de cafea,un ou fiert,o felie de pâine prăjită,o jumătate de banană.
Prânz: 200 g de brânză fără grăsimi şi şase biscuiţi graham
Cină: doi crenvurşti fierţi,un bucheţel de broccoli (fiert sau crud),un morcov,o jumătate de banană, 50 g îngheţată de vanilie cu conţinut mic de grăsimi.

Dieta de trei zile. Ziua 3

Micul dejun:o ceaşcă de ceai negru sau de cafea, un măr, 100 g de brânză sărată,cinci biscuiţi graham.
Prânz:un ou fiert tare,o felie de pâine prăjită,o ceaşcă de ceai.
Cină:o conservă de ton,un morcov, 200 g conopidă fiartă,o portocală, 50 g îngheţată de vanilie cu conţinut mic de grăsimi.

Cu această dietă puteți slăbi până la 5 zile dacă o veți combina cu exerciții ușoare.