Anamaria Vasile

Din pacate, vesti triste. E vorba despre Leonard Miron…

Leonard Miron trece prin momente grele. Fostul prezentator TV a fost diagnosticat anul trecut cu cancer pancreatic, boală teribilă în urma căreia și-a pierdut viața și mama sa. Îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că în momentul de față se tratează la Londra.

Clipe grele pentru Leonard Miron. Suferă de cancer pancreatic

Recunoscut pentru stilul său inconfundabil prin care aducea în casele românilor emoțiile concursului internațional Eurovision, Leonard Miron, ajuns acum la 50 de ani, a mărturisit că de mai bine de un an se luptă cu această boală cumplită, iar în prezent urmează un tratament revoluționar la Londra.

Totodată, pentru a se pregăti de lupta cu boala, Leo povestește că a fost nevoit să meargă la psiholog. „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat” , a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars. In prezent analizele nu arata prea bine, dar vedeta spera ca o sa scape, sau macar va amana finalul.

În ciuda situației dificile, Leonard Miron rămâne optimist.

„În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere” , a declarat Leonard Miron, având și puterea de a face haz de necaz. De asemenea, cunscutul prezentator TV a dezvăluit că a lăsat în urmă fumatul, un viciu mai vechi de-al său.

Dacă de țigări a reușit să se lipsească, Leonard Miron nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la petreceri. De mai bine de 16 ani, Leo locuiește în Anglia, alături de iubitul său, Miguel. Cei doi reprezintă primul cuplu gay asumat din showbiz-ul românesc.

Recent, Leonard Miron a rememorat și un episod inedit din viața sa. „Eram în vacanţă şi Miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: Ce cadou vrei de ziua ta? Miguel m-a intrebat ce vreau de ziua mea şi eu, cam la băşcălie, i-am zis aşa: Vreau să mă ceri în căsătorie!”, scrie fanatik.ro