Anamaria Vasile

Dorel muncește, nu gândește! Au turnat ciment direct pe iarba din curtea grădiniței, la indicațiile primarului: „Nu știau unde să îl ducă”

Așa se „modernizează” grădinița din comuna Moțăței, județul Dolj?! Mai mulți muncitori au fost fotografiați în timp ce turnau asfalt direct peste iarbă. Contactat pentru explicații, primarul comunei le-a luat apărarea celor patru „Dorei”.

Un nou episod al serialului „Dorel” s-a desfășurat în comuna Moțăței din județul Dolj. Un localnic a fotografiat momentul în care mai mulți muncitori turnau cu tunurile ciment direct pe iarbă, pentru „modernizarea” locului de joacă de la grădiniţa din comună. Pe iarbă se vede o plasă de sârmă, dar muncitorii nu au pus pietriş înainte de a turna cimentul.

„Cimentul pe care l-au turnat la grădiniţă a rămas de la alte lucrări şi nu ştiau unde să îl ducă. Am zis să îl ducă în curtea grădiniţei, la locul de joacă. Am şi primit recomandări de la cei cu inspecţia muncii să facem un loc cu două leagăne şi tobogan puse pe o placă de ciment pe care să se pună un covor de cauciuc, ca să nu se accidenteze copiii. Locul pe care s-a turnat cimentul respectiv este foarte mic. Nu este un spaţiu foarte mare. În plus, iarba este tăiată şi este pusă şi o plasă de sârmă. Nu este o investiţie. Pur şi simplu oamenii respectivi au vrut să facă un bine, să toarne ciment. Nu se pune problema că nu am fi avut piatră, pentru că aveam pe stoc. Cu siguranţă, vor folosi piatra atunci când va fi nevoie”, a spus primarul comunei Moţăţei.