Anamaria Vasile

Doua voci minunate ! „Andra feat. Marcel Pavel – Cerul De-ar Cadea”

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este cunoscută în România ca una dintre cele mai bune și populare voci, realizând hit după hit.

Aproape fiecare melodie înregistrată de ea este menită succesului, iar publicul o ascultă, de fiecare dată, cu multă plăcere, fie în emisiunile televizate, fie în concerte.

Numai în ultimii 3 ani, artista este difuzată la toate radiourile din țară, cu melodiile sale devenite celebre. Astfel, pot fi amintite: „Niciodată să nu spui niciodată” (2015), „Iubirea schimbă tot” (2016) sau „Floare de nu-mă-uita” (2016).

Ca dovadă a profesionalismului certificat, Andra este membră a juriului emisiunii „Românii au talent”, difuzată de ProTV, încă de la prima sa ediție, din 2011, alături de vedetele de televiziune Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Melodia „Cerul de ar cadea” este o colaborare Andra- Marcel Pavel, interpretată, în videoclipul de mai sus, în cadrul emisiunii „Să v-amintiți duminica” (2013), de la Național TV, moderată de Corina Chiriac.

Mesajul cântecului este unul puternic, definitoriu pentru cei doi artiști, care se axează pe interpretarea melodiilor de dragoste, cu mare impact la public. Duetul este unul memorabil, fixând în amintirea noastră, a ascultătorilor, încă un moment de întâlnire fericită între două voci de excepție ale muzicii românești.

Alexandra Irina Mihai s-a născut la 23 august 1986 în Câmpia Turzii, România. Părinții săi își amintesc cu plăcere despre primele vorbe rostite de Andra, care îngână cântecele auzite de la aceștia. Nu au trecut mult timp și s-a dovedit că un potențial și talent incontestabil avea să îi consolideze micuței o carieră stabilă în peisajul mediatic autohton.

Deoarece Andra dorise o carieră muzicală, tatăl acesteia, Alexandru Mihai, a hotărât ca ea să participe într-un concurs muzical ce a avut loc în București organizat de către Titus Munteanu. La intrarea în concurs au participat 450 de copii, Andra aflându-se printre cei calificați. În aceeași perioadă, Andra a cântat și muzica populară, participând și la un concurs național intitulat “Pe fir de baladă”, care a avut loc la Târgu Jiu. În cadrul acestui concurs a primit mențiune. Avea doar 9 ani.

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu.

După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

Andra a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 „Inevitabil va fi bine”, în decembrie 2013 „Atâta timp cât mă iubești!” cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk „Numai la doi”, în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu „Așa e dragostea”, în ianuarie 2015, cu Shift „Avioane de hârtie”, în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică „Aici cu mine”, în mai 2015 „Falava”, în iunie 2015, „Nebuni în noapte”, în august 2015, „Niciodată nu spune niciodată”, în februarie 2016, „Iubirea schimbă tot” și cel mai recent single, cu David Bisbal, „Without You”, care a reușit să adune în 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizări.

Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii.

Andra este o artistă iubită şi admirată de sute de mii de fani. Ea se bucură din plin de viaţa de artistă şi de familia ei minunată. Totuşi, cântăreaţa nu este pe deplin mulţumită de aspectul ei fizic, aşa încât îşi doreşte să mai dea jos câteva kilograme.

Andra a dezvăluit că vrea să ajungă mai des la sală, astfel încât să dea jos toate kilogramele în plus. Antrenamentul ei preferat este zumba, asta pentru că poate asculta muzică şi poate dansa în acelaşi timp, exact aşa cum face şi pe scenă.

“Dintre toate antrenamentele, cred că zumba este preferatul meu pentru că ascult muzică şi dansez. Timpul trece foarte repede. O să încerc să ajung la sală mai des, înainte sau după repetiţiile cu trupă, cumva să mă strecor şi printre filmări.

Sunt în formă cât de cât, orice concert este pentru mine un antrenament cardio, dar am nevoie de mai mult că să dau totul pe scenă şi să scap de kilogramele în plus“, a spus Andra, conform andraonline.ro