Anamaria Vasile

Ducesa Kate confirma ca a nascut cei trei copii sub hipnoza. Printul William nu stia nimic

Sotia printului William, Kate, a confirmat un zvon care circula de mai multi ani, respectiv ca si-a nascut cei trei copii sub hipnoza. Ducesa Kate spune ca astfel a dorit sa preia controlul asupra nasterii.

Faptul ca ducesa Kate a apelat la hipnoza pentru a-si trata violentele crize de greata de care a suferit in timpul sarcinilor era deja cunoscut. Participand in premiera intr-un podcast, Happy Mum, Happy Baby, Kate a confirmat ca si-a nascut cei trei copii sub hipnoza si ca nu i-a cerut parerea in acest sens tatalui micutilor, printul William.

„Era ceva ce voiam sa fac pentru mine. Am vazut cu adevarat ce putere au meditatia, respiratia profunda (…) Cand eram bolnava in timpul sarcinii, mi-am dat seama ca, prin intermediul acestor mici gesturi, as putea prelua controlul in timpul nasterii”, a explicat Kate.

Ducesa Catherine a vorbit in podcast-ul realizat de Giovanna Fletcher despre viata sa ca mama a trei copii, dar si despre copilarie.

„Am avut o bunica uimitoare, care isi petrecea mult timp cu noi, prin activitati artistice si de mestesugarit, gradinarit in sera si gatit si incerc sa includ aceste experiente pe care ni le-a oferit in cele pe care le traiesc alaturi de copiii mei acum”, a povestit Kate, citata de BBC.

De asemenea, ducesa in varsta de 38 de ani a vorbit despre importanta activitatilor in aer liber.

„Cred ca este grozav pentru starea fizica si mintala si pentru construirea unor baze in dezvoltare”, a spus ea.

Interviul a facut parte dintr-o campanie initiata de Kate privind o mai mare constientizare a problemelor cu care se confrunta parintii tineri.

Catherine si printul William, care sunt casatoriti din 2011, au impreuna trei copii, printul George, in varsta de sase ani, printesa Charlotte, de 4 ani, si printul Louis, de 22 de luni.

Sursa: Ziare.com