Anamaria Vasile

Duel fiică – mamă-vitregă! Ivanka i-a dat clasă Melaniei cu ținuta purtată la dineul oficial

În timpul șederii în Marea Britanie, cuplul prezidențial american a dorit să întoarcă invitația regalităților la un dineu oficial. Așa se face că Melania și Donald Trump au fost gazde, preț de câteva ore, pentru regalitățile și oficialități britanice. Evenimentul a avut loc la reședința ambasadorului american în Londra și i-a strâns laolaltă și pe toți copii lui Donald Trump.

Printre aceștia s-a numărat, desigur, și Ivanka Trump, mâna dreaptă a tatălui ei. Și, dacă la dineul de la Buckingham nu ne-a impresionat deloc cu apariția ei, la cina oficială dată de tatăl ei și-a luat revanșa. În vârstă de 37 de ani, și mamă a trei copii, Ivanka a fost senzația serii. Aceasta a eclipsat-o chiar și pe mama ei vitregă, Melania Trump.

De altfel, se știe că există o rivalitate tacită între cele două doamne importante din viața lui Donald Trump. Asta pentru că Melania este geloasă pe încrederea și respectul pe care Ivanka le-a câștigat de la Donald Trump. Revenind la ținutele lor, Melania a purtat o rochie capă, inspirată din creațiile purtate de celebritățile hollywoodiene, în timp ce Ivanka a strălucit într-o rochie albă, mulată pe corp.

Loading...