Anamaria Vasile

Ea ar putea fi noua noua Madonna

Regina Muzicii Pop se află în topuri de la vârsta de 20 de ani, a câştigat numeroase premii, a fost căsătorită de două ori şi are doi copii. Dar ştiaţi despre aceste zece aspecte ale vieţii ei?

1. Familia obişnuia să o strige Micuţa Nonni, pentru că numele său, Madonna Louise Veronica Ciccone, era identic cu cel al mamei sale.

2. Tatăl ei este italian, în timp ce mama ei este canadiancă, din partea franceză.

3. Are un IQ de 140.

4. Deşi ce a primit o bursă la Universitatea din Michigan, a lăsat baltă şcoala şi s-a mutat la New York, unde, pentru a se putea întreţine, a lucrat la Dunkin’ Donuts, unde treaba ei era să pună jeleu pe gogoşi.

5. Pentru versurile ei fără perdea, laolaltă cu videoclipurile sale îndrăzneţe şi show-urile ei provocatoare de pe scenă, Madonna a fost blamată de Vatican, Biserica Anglicană, preşedintele statului Malawi ş de guvernul portorican.

6. Muzica ei a fost influenţată, la începuturi, de cea a lui Deborah Harry din formaţia Blondie şi de cea a lui Chrissie Hynde, din trupa The Pretenders.

7. A folosit cuvântul obscen „f***“ de 13 ori într-o ediţie televizată moderată de David Letterman, în 1993.

8. Rochia de mireasă pe care a purtat-o la căsătoria cu Guy Ritchie, în 2000, a fost creată de Stella McCartney.

9. În 2004, după ce a îmbrăţişat religia iudaică, a adoptat numele de Esther, care înseamnă „stea“ în persană.

10. Ca mamă, pentru că nu mai avea soluţii pentru a o face pe fiica sa, Lourdes, să-şi păstreze camera ordonată şi curată, a început să-i arunce la gunoi hainele pe care i le găsea pe podea. Ulterior, Lourdes a înţeles lecţia.

11. Pentru că atunci când era mică nu se uita la televizor, şi-a educat, la rândul său, copiii să nu se uite decât la filme, fiind de părere că televizor este o “otravă” pentru minte.

12. Are o colecţie de picturi semnate Frida Kahlo, Pablo Picasso şi Salvador Dali.