Anamaria Vasile

Ea are o voce SUPERBA, dar când i se alătură şi el… publicul rămâne fără suflare! VIDEO

Vocea ei este una SUPERBA, dar când i se alătură şi el… publicul rămâne fără suflare! Un DUET fenomenal care rar îţi este să asculţi

Cu toţii îl cunoaştem pe renumitul cântăreţ Andrea Bocelli, dar niciodată nu l-am văzut cântând în duet cu o voce feminină iar când aceştia încep şi interpretează renumitul cântec ”The prayer” publicul rămâne pur şi simplu nemişcat.

Prestaţia celor doi este una incredibilă şi trebuie neapărat să îi asculţi.

Tenorul italian Andrea Bocelli s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, Veronica Berti, care este şi manager al artistului, vineri, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc în Toscana.

Ziua căsătoriei cuplului a avut o semnificaţie specială, având în vedere că pe 21 martie s-au împlinit doi ani de la naşterea fetiţei cuplului, Virginia, informează contactmusic.com.

Andrea Bocelli, în vârstă de 55 de ani, a mai fost căsătorit cu Enrica Cenzatti, cu care are doi fii adolescenţi. Cei doi s-au despărţit în anul 2002.

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958, în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de 6 ani începe să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon. Din nefericire copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit.

Născut cu glaucom grav, artistul orbeşte total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident, el câştigă prima sa competiţie muzicală, Margherita d’Oro in Viareggio, cu melodia „O sole mio”.

Cariera sa îşi are debutul la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea dedicată debutanţilor, unde câştigă cu melodia „Calmo della Sera”. Imediat după festival, Bocelli lansează primul său album, ce poartă titlul melodiei câştigătoare.

Recunoaşterea internaţională vine în 1996, odată cu lansarea melodiei „Con te Partiro”, care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită „Time to Say Goodbye”. Albumul intitulat „Romanza”, ce cuprinde melodia pe care milioane de fani voiau să o asculte la infinit, a depăşit toate recordurile de vânzări.

În 1997 îşi face debutul şi în operă, interpretând cu succes părţi din „Madame Butterfly” şi „Tosca”.

Deşi iubeşte muzica, iniţial Andrea Bocelli s-a pregătit pentru o carieră de avocat. El a obţinut titlul de doctor în avocatură şi chiar a lucrat o perioadă ca avocat la curtea de justiţie din Pisa.

De-a lungul timpului, cu fiecare concert susţinut, reacţiile oamenilor din public l-au convins că adevărata sa menire este de a încânta şi emoţiona oamenii prin melodiile pe care le interpretează cu atâta pasiune.

Pe 2013, Andrea Bocelli a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, alături de soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu.

Angela Gheorghiu şi Andrea Bocelli au mai concertat împreună în 2009, la Colosseumul din Roma, în cadrul unui eveniment caritabil.

Andrea Bocelli:

„Cand am cunoscut-o eram intr-o situatie destul de dificila, pentru ca il pierdusem pe tatal meu de putin timp, ma separasem de prima mea sotie, aveam toate acele suparari de zi cu zi care sunt inevitabile in astfel de situatii.”

Dar diferența de vârstă n-a stat în calea iubirii lor, dimpotrivă.

Veronica Berti:

„Tocmai datorita faptului ca eram foarte tanara m-a facut sa nu ma gandesc prea mult. Cred ca toate lucrurile vin natural.

Cu cat iti pui mai multe intrebari cu atat devine mai dificil. Instinctul este cel care ne ghideaza. Si de obicei e asa cum iti dicteaza.”

Iar pentru ea, Andrea e mai mult decat o parte din viață și din suflet.

Veronica Berti:

„Inseamna totul pentru mine fiindca atunci cand l-am cunoscut era iubitul meu dar si cel mai bun prieten. Eram impreuna toata ziua. Eu impartasesc cu el iubirea, prietenia, munca.

Totul e intr-o singura persoana. Ai grija, sa nu pleci pentru ca totul pleaca odata cu tine!”

Din dragostea lor s-a născut Virginia, în urmă cu 5 ani. Iar când fetița a împlinit doi ani, au hotărât să se căsătorească.

Cererea în căsătorie a fost una cu totul și cu totul specială, iar Veronica îmi mărturisește că a fost cel mai frumos lucru pe care Andrea l-a făcut vreodată pentru ea.

Din când în când, Andrea și Veronica, fiică a unui celebru tenor italian, formează un cuplu și pe scenă. Au cântat împreună „Cheek to cheek”, piesa preferata parintilor lui Andrea.

Veronica Berti:

„A fost un joc. Cred ca e distractiv sa vezi un cuplu din viata reala pe scena. E adevarat ca e necesar sa fie si un cantaret adevarat in momentul in care se canta. A fost un moment dragut pentru ca nu a fost un cantec dificil.”

Andrea Bocelli:

„Veronica are ureche muzicala. E din familie pentru ca si tatal ei canta, mama ei are o foarte buna ureche muzicala, a studiat muzica de cand era mica, are o voce care dupa parerea mea suna foarte senzual. Deci consider ca a cantat bine.”

Iar daca dragostea lui Andrea pentru Veronica ar trebui sa se rezume intr-o singura fraza, Andrea ar alege cuvintele mamei sale.

Pe 22 iunie, Andrea Boceli va sustine un concert in Piata Constituției din capitală iar pe 25 iunie va cânta la Cluj. Tenorul italian va veni însoțit de familie pentru a doua oară în România.