Anamaria Vasile

Ea e clarvăzătoarea care a prezis criza coronavirus! A spus că boala se va răspândi RAPID pe tot Globul

În urmă cu 12 ani, o clarvăzătoare faimoasă în America, a făcut o profeţie care acum sună tulburător

Cunoscută drept cea mai controversată clarvăzătoare a Americii, Sylvia Celeste Browne a murit în 2013, lăsând în urmă o carte în care există un pasaj tulburător, ce face trimitere directă la Coronavirus. Timp de patru decenii, Sylvia şi-a câştigat celebritatea şi averea pe baza profeţiilor ei, deşi mulţi considerau că au de-a face cu un şarlatan. Invitată fiind, însă, la multe emisiuni televizate, inclusiv la Larry King Live, şi având o bună perioadă propria emisiune la un post de radio american, Brown a continuat să adune adepţi până în ultimul an de viaţă.

Născută în 1936 în Kansas, Missouri, Sylvia povestea despre ea că fusese vreme de 18 ani profesoară de engleză, ulterior începând să se pregătească pentru a deveni medium spritist şi ajungând să dea verdicte prin presupusa ei capacitate paranormală despre diverse cazuri de dispariţie a copiilor. „Copilul tău e mort” sau „Copilul tău a fost vândut pentru sclavie în Japonia” sunt doar două dintre verdictele dure pe care Sylvia le-a dat unor părinţi disperaţi, cutremurând America. Dar acestea nu erau singurele lucruri pe care pretindea că le putea face. Susţinea că se poate întoarce cu secole în timp, că poate vorbi cu morţii şi că poate rezolva cazuri de crimă. Însă FBI-ul a catalogat-o în mod public drept o clarvăzătoare autoproclamată, care păcăleşte lumea.

Totuşi, în 2008, Sylvia a publicat cartea „End of Days”, care i-a adus încasări fenomenale şi în care face o profeţie cutremurătoare în contextul actual: „În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare cu pneumonia se va împrăştia pe tot Globul, atacând plămânii şi bronhiile şi rezistând la toate tratamentele cunoscute. La fel de uluitor ca apariţia în sine a bolii va fi faptul că va dispărea la fel de repede cum îşi va face apariţia, va recidiva după 10 ani, apoi va dispărea definitiv.” Descrierea bolii este evident şocant de asemănătoare cu simptomele virusului COVID-19, iar pasajul a fost adus în atenţia urmăritorilor ei pe contul său de Twitter de către Kim Kardashian.