Anamaria Vasile

Ea este mama Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV are ajutor de nădejde / FOTO

Toată lumea o ştie pe Simona Gherghe! Îndrăgita prezentatoare are admiratori în întreaga lume, însă puţini sunt cei care ştiu cine este mama ei. Vă spunem din start că este un ajutor de nădejde pentru vedetă, mai ales de când a devenit mamă.

Simona Gherghe a publicat de-a lungul timpului fotografii în care apare alături de mama ei. Întotdeauna ţine să îi mulţumească pentru tot ce a făcut pentru ea şi pentru faptul că este mereu acolo atunci când este nevoie.

„Mama, îţi mulţumesc pentru că ai atâta grija de noi şi pentru că o iubeşti aşa de mult pe Nuchi! La mulţi ani! Să fii sănătoasă! Nu stiu ce m-aş fi făcut fără tine, în ultimele luni… Te iubim! ❤️”, este unul dintre mesajele publicate de Simona Gherghe pentru mama ei, de ziua sa.


Mama Simonei Gherghe se bucură din plin de nepoţii ei. Vedeta are o fetiţă, pe Ana Georgia, şi un băieţel, pe Vlad Ioan.

În urmă cu câteva luni, Simona dezvăluia că pentru a face faţă tuturor este nevoie de ea, soţul ei, Răzvan, mama sa, o bonă, dar şi electrocasnicele performante care sunt de mare ajutor.

Se pregătesc pentru botezul lui Vlad Ioan
Simona Gherghe a dezvăluit recent că nașul lui Vlad va fi un bun prieten al soțului ei, Răzvan Săndulescu. Chiar dacă nu știe prea multe detalii despre botez, de un lucru este destul de sigură: că cel mai probabil va fi o petrecere restrânsă.

sursa