Anamaria Vasile

El este MARELE CASTIGATOR Exatlon! Iata suma uriasa pe care a primit-o drept rasplata

La finalul lunii decembrie, fostul campion la patinaj Marcel Sturmer a fost declarat castigator al celui mai dur show de televiziune din lume, in varianta braziliana: Exatlon.

La 32 de ani, Marcel a castigat marele premiu pus la bataie de organizatori si s-a intors acasa victorios dupa 3 luni petrecute in jungla din Republica Dominicana.

Sturmer a povestit ca Exatlon a insemnat pentru el cea mai mare incercare a vietii iar zilele petrecute in constructia de lemn numita „cotet”, fara hrana si conditii elementare de viata, il vor urmari toata viata.

Sturmer a povestit ca Exatlon a insemnat pentru el cea mai mare incercare a vietii iar zilele petrecute in constructia de lemn numita „cotet”, fara hrana si conditii elementare de viata, il vor urmari toata viata.

Insa, dupa 23 de zile consecutive in care a locuit in cotet, campionul Exatlon Brazilia a avut o adevarata revelatie, pe care a transmis-o pe pagina lui de socializare concurentilor care vor veni dupa el sa locuiasca aici.

„Se spune ca oricine isi pierde acoperisul de deasupra capului castiga stelele. Aceasta fotografie a fost facuta cu o zi inainte de semifinala Exatlon Brazilia, in locul unde am trait 23 de zile consecutive alaturi de echipa mea de eroi.

In „curtea din spate” (denumirea pe care au dat-o concurentii de la Exatlon Brazilia constructiei de lemn numita „cotet” de romani) am invatat sa continui sa lupt chiar si in situatii potrivnice, am invatat sa am rabdare si sa fiu generos.

Acolo am inceput sa cred ca as putea sa trec dincolo de ceea ce credeam ca inseamna limitele mele.

Nu mi-e dor de el, dar ii voi fi mereu recunoscator pentru invataturile pe care le-am cules de aici”, a povestit Marcel Sturmer, castigatorul Exatlon Brazilia.

După relaţia „specială” pe care au avut-o Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu, alţi doi concurenţi de la Exatlon au fost luaţi la ochi de telespectatorii emisiunii.

Fanii show-ului au observat că s-au legat intrigi şi între concurenţii mexicani, care se află şi ei în Republica Dominicană.

Telespectatorii s-au grăbit să facă o comporaţie cu situaţia dintre Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu, care a fost intens discutată de fanii emisiunii.

De data aceasta este vorba despre concurenţii mexicani, mai exact Ana Logo, o fostă gimnastă, şi celebrul Ortagon, concurentul cu mască. Cei doi au fost surprinşi unul peste altul, în pat, fără să le pese de camerele de filmat.

„Ana Lago cu Octagon- Mexic= Claudia şi Cazacu-România. Deci se poartă şi în alte părţi!”, a spus un fan al emisiunii.

Echipa Mexicului a intrat în competiţie în octombrie anul trecut şi s-a călit de-a lungul a patru luni de jocuri intense în Republica Dominicană. Recent, mexicanii au avut meci cu echipa românilor şi i-au bătut la diferenţă de un punct.