Anamaria Vasile

Elena Ionescu, primele declaraţii după ce fostul soţ s-a cuplat cu o bombă sexy. „Să fie sănătos, el alege ce crede că este mai bine”

Elena Ionescu a ajuns în această dimineaţă la spital, iar fanii săi s-au îngrijorat cu privire la starea de sănătate a artistei. Noi venim cu veşti bune şi vă spunem că nu este vorba despre nimic grav. Artista a mers la medic doar pentru un control de rutină.

Elena Ionescu a vorbit la Antena Stars despre starea sa de sănătate, care este una bună. Cântăreţa a vrut doar să se asigure că lucrurile sunt aşa cum trebuie în continuare.

Elena Ionescu, prima declaraţie despre noua relaţie a fostului soţ
Spynews a anunţat, în exclusivitate, la începutul lunii septembrie că Elena Ionescu şi Dragoş divorţează la doar un an de la nuntă. Artista a confirmat informaţia, iar în urmă cu două zile cei doi au divorţat şi la notar. Pentru că nu au avut bunuri de împărţit, Elena Ionescu şi Dragoş au decis că nu este cazul să se ajungă în faţa unui judecător, astfel că cei doi s-au separat în linişte, în faţa notarului.

De asemenea, Spynews a publicat astăzi, în exclusivitate, imagini cu Dragoş şi noua femeie din viaţa lui. Aceasta este o tânără blondă, frumoasă şi cu un trup de invidiat. Întrebată despre părerea pe care o are după ce a văzut imaginile, Elena Ionescu a precizat că tatăl copilului ei este liber să facă ce vrea, mai ales că fiecare trebuie să treacă peste divorţ cum crede el mai bine.

„Am divorţat acum două zile la notar, de comun acord. Oarecum, ţinem legătura poentru cel mic. (…) Am văzut imaginile, el alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de acum două zile, de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic. Cei care mă ajută sunt familia şi prietenii care au rămas după această perioadă, să mă susţină. Totul, probabil, o să reintre în normal” a declarat Elena Ionescu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

sursa: spynews.ro

Loading...