Anamaria Vasile

Elena Udrea a născut o fetiță! Uite prima reactie a tatalui fetitei, Adrian Alexandrov!

Elena Udrea a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă.

Potrivit primelor informații, Eva Maria este perfect sănătoasă și s-a născut pe cale naturală.

Partenerul de viață al elenei Udrea și tatăl Evei Maria și-a exprimat public bucuria venirii pe lume a fiicei sale.

“Astazi ora 14:00, micuta Eva Maria s-a hotarat sa ne ia prin surprindere si a venit pe lume! Sunt un tatic fericit si avem o fetita frumoasa si sanatoasa ( se pare ca seamana cu tati).
Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.
O bucurie greu de descris in cuvinte
Abia astept sa imi tin fetita in brate, si le doresc tuturor sa aiba parte de astfel de momente fericite, pentru ca un copil este o Binecuvantare!”, a scris pe Facebook Adrian Alexandrov.

Elena Udrea şi-a expus burtica de gravidă şi a creat isterie:

“Dezbaterile provocate de apariția fotografiei de pe coperta revistei Viva au depășit până și așteptările mele. Așa cum afirm în interviul din revistă, după experiența mea în viața publică, sunt obișnuită ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun să fie tratat cu patimă exagerată, aspect pe care îl voi discuta altădată.

Virulenţa de ieri a unora arată însă mult mai mult decât interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de dată această.

Arată cât de departe merge astăzi divizarea societății, cât de bazată pe ura cultivată intenționat este această divizare și cât de radicalizate sunt taberele. Și despre acest subiect voi vorbi separat. Acum, doar pentru cei real interesați și care nu au cumpărat revista, public aici fotografiile care au apărut în formatul tipărit Viva și interviul pe care l-am dat, în integralitate.

P.S. Știu că este la modă în România să se înjure în gura mare, să se dea și să se ia… în piață publică, însă eu rămân old fashion (n.r. de modă veche). Ca urmare, celor care caută un spațiu virtual unde să se descarce de frustrări prin mizerii și vulgarităţi, le recomand să părăsească această pagină, ca să nu fiu nevoită să îi blochez”, a notat Elena Udrea.