Anamaria Vasile

Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei: ”Sunt foarte pasională”. Ce pretinde de la partener

Elena Udrea le-a dezvăluit fanilor în cel mai recent interviu câteva detalii incendiare din intimitatea sa. Fostul politician se declară o fire pasională și are mari pretenții de la iubitul său. Însă, se pare că Adrian Alexandrov reușește de fiecare dată să o surprindă pe frumoasa blondină. Iată ce spune Udrea despre o posibilă căsătorie!

Ce spune Elena Udrea despre tatăl copilului ei, Adrian Alexandrov
Fostul ministru al Turismului se declară o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Udrea are o fetiță care crește văzând cu ochii și un bărbat iubitor care o sprijină și o ajută de fiecare dată, fără să stea pe gânduri. Pentru acest lucru blondina îi este foarte recunoscătoare lui Adrian Alexandrov, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. Udrea spune că relația dintre ea și partenerul ei a fost vizibil consolidată de apariția Evei.

”Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Ciao.

elena udrea, dezvaluiri, intimitate
Ce spune Elena Udrea despre tatăl copilului ei, Adrian Alexandrov. Sursă foto: Ciao

Sigurul lucru pe care i-l reproșează Elena Udrea partenerului său de viață este faptul că nu este o fire la fel de romantică ca ea. Blondina adoră să primească declarații de dragoste și gesturi de iubire, însă până acum nu a primit de la Adrian nicio declarație de dragoste care să o dea pe spate și pe care să o țină minte toată viața.

”Eu sunt o femeie romantică, așa că declarațiile de dragoste și orice gest făcut din iubire contează foarte mult pentru mine. Încă mai aștept acea declarație pe care să nu o uit tot restul vieții. Până atunci, mă încarc de emoție zilnic, când Eva îmi răspunde „da”, la întrebarea „o iubești pe mami?”, a mai declarat Elena Udrea.

În ceea ce privește căsătoria, Udrea a dezvăluit că și-a propus de nenumărate ori să ajungă la altar cu Adrian, însă de fiecare dată a apărut un impediment în calea lor. Momentan cei doi nu se mai gândesc la nuntă, ci se bucură de iubirea lor care devine din ce în ce mai puternică datorită fetiței lor, Eva. Despre cel de-al doilea copil Udrea a declarat ferm că nici nu se pune problema, deoarece vrea să-i ofere toată iubirea Evei.

Loading...