Anamaria Vasile

Este Luna plina sangerie in Taur. 3 zodii isi pierd sufletul pereche

Pe 24 octombrie a avut loc un fenomen care, cu siguranță, va influența viața zodiilor. Este vorba despre Luna Plină Sângerie în Taur, care ne călăuzește drumul și aduce o avalanșă de sentimente și trăiri. În acest context astral, Taurul este condus de Venus, care este capricios și puternic emoțional.

Luna Plină Sângerie din Taur aduce trăiri foarte adânci și reîntoarce gânduri și idei peste care ai crezut că ai trecut cu ceva timp în urmă. Toate zodiile vor fi afectate de această Lună Plină, nu doar Taurul, astfel încât trebuie să fii foarte atentă în această zi și să acorzi timp de gândire oricărui eveniment. Este posibil ca această perioadă să te facă să renunți la vicii sau să realizezi cine nu merită să rămână lângă tine, dintre cei apropiați în acest moment.

Ești curioasă să vezi ce ți-au pregătit astrele pentru această perioadă aceasta extrem de încărcată emoțional? Află mai jos!

Berbec

Luna Plină în Taur poate însemna o perioadă norocoasă pentru tine, deoarece vei realiza cine merită să stea pe lângă tine și cine nu. Poate fi un timp extrem de emoțional, în care gândurile și sentimentele vor da năvală. Va trebui să te ascunzi un timp în carapacea ta, pentru a analiza ceea este mai bine pentru tine.

Taur

Luna Plină este în semnul tău, așa că trebui să strălucești din fiecare unghi. Vei avea timp să te gândești la cum te simți, ce vrei exact de la viață și ce îți dorești cu adevărat pentru tine. În luna mai a acestui an, Luna Plină a mai fost prezentă o dată în semnul tău zodiacal, și dacă ai putut supraviețui atunci, poți și acum!

Gemeni

Luna Plină din Taur îți aduce multă oboseală și vine și cu inhibiții.Chiar dacă ai lucrat prea mult în ultimul timp sau pur și simplu nu ai făcut nimic deosebit, tot te vei simți epuizată în această perioadă. Este timpul să-ți acorzi câteva clipe doar pentru tine și să-ți reîncarci bateriile, împreună cu noua cucerire pe care o vei ține departe de ochii lumii!

Rac

Nu-ți mai face atâtea griji pentru fiecare lucru nesemnificativ care apare în viața ta! Încearcă să nu mai gândești negativ asupra tuturor lucrurilor care se petrec în jurul tău și nu mai încerca să intuiești absolut orice ! Este timpul să ieși din casă, să te distrezi și să socializezi. În această perioadă vei realiza ce prieteni trebuie păstrați și care trebuie îndepărtați.

Leu

Luna Plină din această perioadă te va face să te simți plină de energie și cu voință de a finaliza cu brio și următoarele 2 zile de muncă ale săptămânii. Ambiția va ieși la iveală, se va scutura de praf și-ți va face drum către succes. Profită din plin de această perioadă, pentru că schimbările bune vor apărea în viața ta mai repede decât te-ai fi așteptat! Dacă de un timp te gândești să-ți schimbi locul de muncă, poți să o faci acum, fiindcă astrele sunt de partea ta!

Fecioară

Se anunță o perioadă extrem de interesantă pentru tine. Luna Plină Sângerie din Taur te va călăuzi spre descoperirea ta interioară. Dacă te simți confuză și nu știi exact ce vrei de la viață, iată ca a venit timpul să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat, pentru a te simți împlinită. O călătorie, un curs nou de învățare sau o întâlnire vor fi cele care te vor face să devii din nou mai optimistă.

Balanță

Se anunță o săptămână plină de evenimente și sentimente care îți vor putea scutura armonia și liniștea. Depinde de modul tău de gândire și acționare, dacă totul se va sfârși cu bine sau nu. Dacă ai datorii, acum este momentul să le achiți, pentru a nu te trezi cu surprize.

Scorpion

O săptămână a legăturilor și a relațiilor armonioase. Dacă ai început săptămâna bine și nu te-ai certat cu nimeni, se va sfârși în aceeași tonalitate, însă dacă ai avut un început de săptămână zbuciumat, până la sfârșitul acesteia te poți împăca cu toți cei supărați. Comunicarea va fi cea care va crea mari probleme în relaționarea cu cei din jur.

Săgetător

Luna Plină din Taur îți aduce multă plictiseală și rutină, dar poți lua acest lucru precum un lucru benefic. Chiar dacă nu vei ști să faci nimic altceva decât să muncești, la finalul săptămânii vei fi bucuros de ceea ce ai realizat. Săptămâna aceasta poate fi una în care toate calitățile ascunse să iasă la lumină și să strălucească. Cu monotonia, nu-ți face griji! Sigur vei găsi tu o cale să scapi de ea.

Capricorn

Se arată o perioadă extrem de creativă și plină de muncă pentru tine. Dacă voiai să demarezi un nou proiect, acum este momentul oportun de a face acest lucru. Toate astrele vor fi de partea ta în realizarea perfectă a acestui demers. La sfârșitul săptămânii te vei simți mândră de realizările tale creative!

Vărsător

Relațiile ies la iveală, iar familia va juca un rol foarte important în următoarea perioadă. Este ideal să petreci cât mai mult timp cu familia, fiindcă este posibil ca cei dragi să-ți simtă lipsa și să se bucure în momentul în care le vei acorda atenție. Apropierea de cei dragi îți va aduce energie pozitivă și fericire.

Pești

Introvertit și cu multe gânduri ascunse față de cei din jur, a venit timpul pentru o schimbare! Sfera comunicării iese la lumină și a venit timpul să vorbești, să împărtășești și să te eliberezi de tot ceea ce ai pe suflet! Comunică cu cei din jurul tău și sigur te vei simți mult mai bine după această experiență nouă pentru tine.