Anamaria Vasile

Este unul dintre cele mai renumite modele din lume, dar cum arată acum, goală, Naomi Campbell?

A împlinit acum câteva zile onorabila vârstă de 49 de ani. O vârstă pe care nu și-o arată deloc, bucurându-se de silueta din tinerețe, când făcea ravagii pe catwall, în show-urile marilor designeri. Show face și astăzi, oricum, căci Naomi Campbell încă defilează pe podium, atunci când simte nevoia s-o facă. Și-ncă cum!

Însă, este fără putință să ne închipuim cât de bine poate să arate acest fost model, în condițiile în care toate fostele ei colege de podium s-au retras din lumina reflectoarelor. Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Linda Evangelista, toate s-au retras. Dar ea nu. Și bine face, căci Naomi Campbell este un simbol al tinereții veșnice și-al faptului că dacă îți iubești corpul ca un templu, el te va iubi înapoi.

Zilele trecute, muza lui Bob Marley a pozat complet goală, în deșert, demonstrând că vârsta ei este doar un număr. Unul care pălește în fața perfecțiunii. Căci da, Naomi Campbell are un corp ideal, care le-ar face geloase chiar și pe mai tinerele ei colege de breaslă. De altfel, fotografia postată a strâns în timp record jumătate de milion de like-uri. Wow! Pur și simplu, wow!

Loading...