Anamaria Vasile

Eva Măruţă, videoclip de milioane de like-uri. Cum cântă hip-hop fiica Andrei

Eva Măruţăvideoclip de milioane de like-uriAndra nu-și mai încape în piele de fericire! Are o urmașă, care să-i ducă numele mai departe în muzica româneacă! La doar patru ani, Eva, fiica Andrei, se pare că știe deja ce vrea să facă în viață: să fie la fel de populară ca părinții săi celebri!

Eva Măruţă, videoclip de milioane de like-uri

Și chiar poate s-o facă deoarece dă dovadă de talent nativ, cu fiecare postare făcută de mama ei în care cea mică apare făcând ceea ce-i place cel mai mult, și anume cântând.

Eva Maria Ioana Măruță a împlinit patru ani anul acesta, iar părinții i-au organizat o petrecere surpriză. Cătălin şi Andra sunt topiţi după fetița pe care o numesc “îngerul lor cârlionțat”. Le fel sunt şi după fiul David, care a împlinit 8 ani în luna martie.

https://www.instagram.com/p/B1wJMBNghgG/?utm_source=ig_embed

Cătălin Măruţă a povestit într-un interviu pentru protv.ro că e foarte mândru că cei doi fraţi se iubesc…chiar ca fraţii. David îşi protejează sora de câte ori are ocazia: „dacă eu îi spun:<Eva, schimbă-te în pijamale> şi ea nu vrea, David intervine imediat în favoarea ei: <las-o în pace dacă ea nu vrea, las-o să stea cum se simte ea bine.Iar eu, chiar dacă nu arăt chiar atunci, îmi creşte inima să văd cum au grijă unul de altul”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

Ultimul filmuleț postat pe o rețea de socializare de Andra arată atât talentul, cât și ambiția Evei! Fetița spune exact cea vrea să facă atunci când va fi mare. Vrea să se facă artistă, exact ca mama ei. Toate aceste declarații ale sale au făcut deliciul internauților, deoarece sunt spuse în ritm de…hip-hop!

Filmulețul a strâns foarte multe aprecieri din partea admiratorilor Andrei, care nu s-au mai oprit cu comentariile la adresa Evei, care se pare că are și ea deja foarte mulți fani.

Loading...