Anamaria Vasile

EXCLUSIV / Ce au găsit autorităţile în camera intimă din puşcăria lui Cioacă!

O vizită inopinată la puşcăria în care este „cazat” poliţistul criminal Cristian Cioacă a scos la iveală lucruri incredibile.
Un raport APADOR-CH (Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – n.r.), realizat în urma unei vizite recente la Penitenciarul Colibaşi, a scos la lumină lucruri neaşteptate.

„Deținuții s-au plâns că în camera intimă este extrem de frig în perioada rece din an, iar când plouă se produc infiltrații și practic plouă în încăpere. (…) Camerele sunt supraaglomerate. Paturile sunt amplasate pe trei niveluri și există un singur geam care nu asigură suficientă lumină naturală. De exemplu, în camera 5.2. erau cazați în aproximativ 30 mp, 22 de deținuți în 24 de paturi.

Camera avea baie proprie, cu două WC-uri și era într-o stare igienică satisfăcătoare. Camera este însă dotată cu un singur duș, care este folosit de 22 de persoane atunci când este furnizată apa caldă de două ori pe săptămână timp de o oră. Deținuții nu primesc produse de curățenie din partea penitenciarului pentru igienizarea spațiilor de cazare. (…) Surprinzător este faptul că deși penitenciarul deține un atelier de confecționat saltele, saltele din penitenciar sunt într-un stadiu de uzură avansat, iar deținuții se plângeau că nu pot dormi pe ele din cauza stării de uzură”, se arată în documentul APADOR-CH.

6 comentarii

  • Dar ce sunt la hotel? Pentru infractiunile lor sa zica mersi ca au acoperis deasupra capului si hrana, oamenii strazii o duc mai rau si nu se plang!

  • Autorul articolului face o confuzie jenanta intre camera intima si camera in care isi ispasesc pedeapsa. Ce fel de camera intima pate fi aceea in care in paturile suprapuse pe 3 nivele sunt 22 de detinuti ? Sa inteleg ca in asa-zisa camera intima fac sex in grup 22 de insi ? 🙂