Anamaria Vasile

Există o categorie specială de bărbați care nu vor înțela sub nicio formă nici beți, nici treji

Dacă vrei să afli mai multe despre partenerul tău și vrei să te asiguri că nu te va înșela, atunci uite ce indicii îl dau de gol.

Ascultă muzică rock

Un studiu legat de genurile muzicale preferate de bărbați a scos la iveală faptul că cei care preferă jazz-ul sunt adesea tentați să își înșele partenerele. Următoarele genuri muzicale, în acest top, sunt muzica latino și pop-ul. La polul opus, bărbații fideli s-ar părea că preferă muzica rock, genul indie sau muzica electronică.

Cei care preferă rap-ul sau muzica clasică se află la mijlocul clasamentului.

E un tip sociabil

Un studiu realizat de specialiștii de la Universitatea din Alabama de Sud a scos la iveală faptul că bărbații sociabili, deschiși au șanse mai mici de a-și înșela partenerele, comparativ cu cei introvertiți. Explicația acestui lucru se pare că stă în faptul că cei introvertiți sunt mai ușor de influențat, așadar pot cădea mult mai repede în capcana seducției unei femei frumoase.

Se simte iubit și împlinit

Conform Universității Newman, din Birmingham, bărbații nu calcă strâmb în relații pentru că își doresc să facă dragostecu altă femeie, ci mai degrabă pentru că sunt în căutare de satisfacție emoțională – adică vor să se simtă iubiți și împliniți.

Așadar, dacă îi oferi multă dragoste partenerului tău, dacă simte că este apreciat și că puteți comunica indiferent de probleme, el nu va fi tentat să te înșele.

Câștigă bine

Rezultatele unui studiu realizat de specialiștii de la Universitatea din Connecticut au scos la iveală faptul că bărbații care câștigă considerabil mai mult sau considerabil mai puțin decât partenerele lor, tind să le și înșele la un moment dat în viață. Cuplurile în care partenerii câștigă aproximativ aceeași sumă de bani sunt cele mai stabile și cele mai sigure.

Ce poți face pentru a te asigura că iubitul tău îți este fidel

În primul rând, ai grijă cum îl alegi. Dacă este un bărbat cu capul pe umeri, inteligent, care se străduiește să te cucerească și căruia îi plac provocările, atunci ai șanse ca el să fie alesul.

Dacă, pe de altă parte, el te-a agățat într-un club, iar relația a pornit pur și simplu de acolo, însă partea fizică este mai importantă decât comunicarea în cuplu, s-ar putea ca fericirea ta să nu dureze prea mult, iar el să ajungă să se distreze în așternuturi cu altcineva, foarte curând.

O relație fericită, de lungă durată, se bazează în primul rând pe încredere, comunicare, dragoste și atenție. Partenerul tău nu te va înșela niciodată dacă va primi de la tine toate aceste lucruri!