Anamaria Vasile

Face ce face şi reuşeşte să impresioneze! Imaginile care spun totul despre Liviu Vârciu în rolul de tătic

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi din România, face ce face şi reuşeşte să impresioneze! Îndrăgitul actor din serialul-fenomen „Fructul oprit” este în stare de orice, atunci când vine vorba de cele mai importante fiinţe din viaţa sa.

Chiar dacă această perioadă a anului este destul de călduroasă, iar bărbaţii se răcoresc de zor cu beri sau cu alte băuturi, Liviu Vârciu are alte priorităţi. Pentru îndrăgitul bărbat, familia este pe primul plan.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Liviu Vârciu la cumpărături, într-un supermarket din Capitală. Îmbrăcat lejer, tricoul cu mânecă scurtă şi jeanşi, cunoscutul om de televiziune a dat nas în nas cu câţiva prieteni. Încântat, acesta a ieşit din magazin, şi-a aprins o ţigară, şi a stat de vorbă cu amicii săi, preţ de câteva minute.

Apoi, precum un bărbat responsabil, şi-a luat la revedere de la prieteni şi şi-a reluat sesiunea de cumpărături. După o jumătate de oră, Liviu Vârciu a părăsit supermarket-ul respectiv „înarmat” cu un bax de scutece şi cu o pungă în care se aflau produse pentru copii. Evident, toate acestea îi erau destinate Anastasiei, mezina vedetei. Fără să stea pe gânduri, Liviu Vârciu s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a dus la fiica sa.

Fără să exagerăm, Liviu Vârciu a devenit un exemplu de urmat pentru toţii tăticii din România. Oare ce femeie nu şi-ar dori ca partenerul ei de viaţă să fie exact ca acesta?

VEZI AICI VIDEO

Loading...