Anamaria Vasile

Familia Gabrielei Cristea, în culmea fericirii! Cel mai aşteptat moment al botezului, de-a dreptul spectaculos. VIDEO

Ziua de vineri, 6 septembrie, a fost plină de multe, multe, muuuulte emoţii, pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda! Mezina familiei, Iris, a fost creştinată. Petrecerea de botez continuă cu alte surprize. Înainte de miezul nopţii, a avut loc şi cel mai aşteptat moment: tortul.

La petrecerea de botez a micuţei Iris, cea de-a doua fiica a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, participă aproximativ 100 de persoane, prietenii apropiaţi ai celor doi şi familia. Botezul, organizat în stil tradiţional, cu ursitoare, dar şi cu animatori pentru copii! Desigur, n-au uitat să facă fotografii, iar Spynews.ro vi le prezintă în exclusivitate.

Înainte de miezul nopţii şi de „stingerea” pe care au plănuit să o dea celor mici, a fost adus şi tortul. Micuţa Iris a fost ţinută în braţe de mama ei, Gabriela Cristea, al cărei zâmbet a luminat întreaga locaţie.

Apoi, frumoşii părinţi şi invitaţii au ciocnit paharele şi au cântat. Despre tort, ce să vă spunem… Inimioare, flori de iris, destul de mare ca să ajungă pentru toţi invitaţii. Mai bine de atât nu se putea!

Acum că a fost adus şi tortul, copiii se pot retrage la odihnă, iar adulţii pot continua petrecerea!