Anamaria Vasile

Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. A doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții

Povestea aceasta mi-a fost spusă ieri și am râs în hohote. Totuși, nu sunt sigur dacă s-a întâmplat în viața reală.

Un mire de 70 de ani și frumoasa lui mireasă de numai 25 de ani au făcut multe sprâncene să se ridice atunci când s-au cazat în hotel în noaptea nunții lor.

În dimineața următoare, la exact 8:00, bărbatul de 70 de ani a intrat în camera unde se lua micul-dejun fluierând fericit. S-a așezat la masă și și-a comandat mâncarea, zâmbind larg către chelneriță.

Peste un sfert de oră și-a făcut apariția și tânăra lui mireasă, a intrat în cameră împleticindu-se puțin. Avea cearcăne uriașe și părul ei era în mare dezordine.

Îngrijorată, chelnerița s-a apropiat de ea și i-a zis: ,,Oh, doamne, ce s-a întâmplat cu tine? Sunteți o mireasă superbă măritată cu un bătrân, dar arătați de parcă noaptea nunții a fost o luptă de câini!”

Tânăra soție a răspuns: ,,Demonul ăsta m-a păcălit. Zicea că timp de 50 de ani și-a adunat REZERVE și a strâns. Eu credeam că vorbește despre bani”.

TE POATE INTERESA SI ->> Pescuia de zeci de ani si era sigur ca pestele asta o sa-i hraneasca familia cateva zile, insa cand l-a taiat pe burta a ramas socat de ce a gasit in interior

In filmare se vede cum un pescar sectioneaza stomacul unui delfin pe care il capturase si face o descoperire crunta despre rasa umana si viitorul nostru pe aceasta planeta.

Clipul video a fost postat pe Internet de un pescar din Costa Rica. Pescuitul e una dintre cele mai profitabile meserii in acea zona si multe familii traiesc doar din asta de multe generatii, insa captura aceasta l-a facut sa se intrebe daca urmasii sai vor mai avea ce sa aduca la tarm.

Barbatul a intuit ca pestele capturat era bolnav si a hotarat sa il transeze chiar in larg, pe barca, ca sa vada ce problema avea si, daca era bolnav, sa nu il mai aduca la tarm.

Spre surprinderea lui, in stomacul pestelui se aflau capace de plastic, pahare de unica folosinta, un pieptene, o bricheta si alte resturi de plastic.

Volumul acestora era prea mare pentru stomacul pestelui iar acesta nu se mai putea hrani corespunzator.

Se pare ca pestii confunda obiectele de plastic cu mancarea, fiind fascinati de culorile vii ale obiectelor umane.

Din pacate, in fiecare zi, peste 8 milioane de obiecte de plastic ajung in oceanele planetei.