Anamaria Vasile

Fecioara, zodia care iubește cel mai mult. Nu vei găsi nicăieri o dragoste mai mare

HOROSCOP. Persoanele nascute in aceasta zodie nu suporta oamenii negativisti, iar mediul in care traiesc trebuie sa fie incarcat cu energie pozitiva. Daca se afla intr-un conflict, aceasta zodie va incerca intotdeauna sa calmeze situatia.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai placuta zodie. Are nevoie de echilibru, ordine si egalitate. Incearca mereu sa inteleaga problemele celor din jur si sa ofere rezolvari. Asculta si ofera suportul emotional de care este nevoie SI iubesc cu toata inima.

Este vorba despre FECIOARA. Aceasta este cea mai placuta zodie. Are nevoie de echilibru, ordine si egalitate. Incearca mereu sa inteleaga problemele celor din jur si sa ofere rezolvari. Asculta si ofera suportul emotional de care este nevoie.

Fecioarele iubesc cu toata inima. Daca ai norocul sa fii iubit de o femeie nascuta in zodia Fecioara, trebuie sa stii ca inima ta este in siguranta. Dragostea unei Fecioare este cea mai pura. Fecioara este incredibil de loiala si iti va pune tie nevoile inainte de orice.

Fecioarele nu cred in dragoste la prima vedere. Au grija sa nu se arunce in relatii pasagere pentru ca adora relatiile de lunga durata. Cu toate acestea, Fecioara este foarte sensibila atunci cand vine vorba despre persoanele din jur. Chiar si atunci cand se cearta cu cineva, carisma si bunatatea vor rezolva conflictul. Fecioara are nervi de otel si este aproape imposibil de enervat.

Pentru Fecioară cuvântul de ordine în cuplu este afecțiunea, care nu doar că trebuie să fie prezentă, dar trebuie să fie și exprimată constant.

Bărbatul Fecioară este amantul ideal, dacă nu ai preferințe extravagante. Este atent și cald în intimitate, supus tandreții, fascinat de senzațiile tactile și la fel de meticulos ca în orice altă activitate. Ca iubit și soț, este puțin copilăros și dependent, se bucură enorm pentru afecțiunea care i se oferă și pentru orice apreciere, oricât de mică; face totul ca să le merite. În fața criticilor, însă, este cuprins de cea mai adâncă nefericire; critica nu-l ambiționează, îl deprimă.

Femeia Fecioară este genul care cântă când gătește, vorbește cu florile când le udă și vrea să-și vadă pisicile pe skype când nu este acasă. Este foarte grijulie cu înfățișarea și confortul soțului, fidelă și devotată familiei. Este o mamă a cărei ușoară ipohondrie se răsfrânge și asupra copiilor supraprotejându-i; la rândul lor, copiii trebuie să fie atenți cu ea și să-și manifeste neobosit afecțiunea.