Anamaria Vasile

Feli Donose: „Urât sentiment să știi că ai rănit inima cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare”

Are o carieră de succes, e mama unui copil pe care îl crește alături de bărbatul pe care îl iubește, dar până să ajungă în acest punct, a trecut prin multe și a învățat și mai multe.
Mesajul postat de Feli alături de ultima fotografie publicată pe Instagram e încărcat de sensibilitate, mai ales că, prin acesta, își cere iertare oamenilor pe care i-a rănit în și din iubire:
 „Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viața mea, într-un punct în care acum mulți ani în urmă ieșisem dintr-o relație în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să știi și să simți că ai rănit inima cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare.  Îmi pare rău și îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit și nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit…lovind din inimă rănită.”

Mai departe, artista scrie, la fel de sensibil:

“Revenind la povestea Timpul, cumva, m-am pus în locul iubitului meu de atunci. Am jucat rolul lui ca să înțeleg ” de cealaltă parte” cum se simte.
Cum se simte când încerci să faci un om să te iubească pentru că tu îl iubești? Cât de tare ești dispus să mergi în iubirea aia toxică doar ca să nu plece cel iubit de lângă ține? Cât de departe mergi să nu te smulgi din brațele cui iubești, chiar dacă simți că acele brațe te țin doar că te îndrăgește ca și suflet, dar cu felul tău de iubire nu a ajuns să rezoneze… deși ar fi vrut?
Este o poveste reală pe care cu toții am trăit-o la un moment dat. Și să nu credeți că roata în viață mea nu s-a întors și nu am suferit și eu. Ea mereu se întoarce. Cât în viață există echilibru, unde ai fost rănit, vei fi „pansat” și iubit și invers. Da astea sunt lecții.
Mulțumesc, Viață! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin ține Dumnezeu lucrează să mă facă fericită!
Acum iubesc sincer, și sunt iubită cald și sincer.
Când bătrânii din viața voastră, oameni cu experiență vieții vă spun că la un moment dat vine jumătatea voastră, să ii credeți!
După iubiri și dezamăgiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin. Acum ușor, ușor se așează totul!
Îmbrățișați tot ce trăiți!”

View this post on Instagram

Februarie 2016 Ma incearca multe sentimente cand imi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesa inspirata din viata mea, intr-un punct in care acum multi ani in urma iesisem dintr-o relatie in care cineva a ajuns sa sufere din cauza mea. Urat sentiment sa stii si sa simti ca ai ranit inima cuiva, si simt acum cand scriu aceste randuri sa imi cer iertare. Imi pare rau si imi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am ranit voit si nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit…lovind din inima ranita. Revenind la povestea Timpul, cumva, m-am pus in locul iubitului meu de atunci. Am jucat rolul lui ca sa inteleg " de cealalta parte" cum se simte. Cum se simte cand incerci sa faci un om sa te iubeasca pentru ca tu il iubesti? Cat de tare esti dispus sa mergi in iubirea aia toxica doar ca sa nu plece cel iubit de langa tine?.. Cat de departe mergi sa nu te smulgi din bratele cui iubesti, chiar daca simti ca acele brate te tin doar ca te indrageste ca si suflet dar cu felul tau de iubire nu a ajuns sa rezoneze… desi ar fi vrut? Este o poveste reala pe care cu totii am trait-o la un moment dat. Si sa nu credeti ca roata in viata mea nu s-a intors si nu am suferit si eu. Ea mereu se intoarce. Cat in viata exista echilibru, unde ai fost ranit, vei fi "pansat" si iubit si invers. Da astea sunt lectii. ❤️ Multumesc, Viata! Pentru tot ce imi iei, pentru tot ce imi oferi! Ca prin tine Dumnezeu lucreaza sa ma faca fericita! Acum iubesc sincer, si sunt iubita cald si sincer. Cand batranii din viata voastra, oameni cu experienta vietii va spun ca la un momet dat vine jumatatea voastra, sa ii credeti! Dupa iubiri si dezamagiri frumoase, eu l-am intalnit pe Catalin. Acum usor, usor se aseaza totul! Imbratisati tot ce traiti! ❤️ #eusuntfeli #felidinpoveste #gratefulFriday

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on