Anamaria Vasile

Femeia batrana la ginecolog:))) Un moment de umor nebun marca Vacanta Mare

Cine îşi mai aminteşte cântecele „Ţăranul e pe câmp”, „O vacă a iubit un bou” sau „Noi nu suntem normali”? Timp de ani buni, Vacanţa Mare a amuzat românii cu cele mai tari poante.

Istoria grupului continuă cu un nou spectacol. Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu vor fi plini de umor în “25 de ani cu suspendare”

Pentru fanii nostalgici după faimoasele personaje: Crapul şi Menumorut, ţiganii care fură şi tâlhăresc mai ales prin Germania, Garcea, genialul politist, sau Leana și Costel, cuplu de țărani din satul oltenesc Sadova, Vacanţa Mare se reuneşte într-un spectacol aniversar.

După 25 de ani de la înfiinţare, grupul revine cu personaje vechi şi noi ce vor discuta în stilul caracteristic despre evoluţia tehnologiei, conflictul dintre generaţii, prezent şi trecut.

Spectacolul va avea loc duminică, 8 decembrie, la ora 20:00, la Sala Palatului.

Primul spectacol Vacanţa Mare a fost susținut în anul 1988, într-o remorcă de tractor. În timpul regimului comunist, studenţii începeau anul universitar cu un stagiu de două săptămâni de „muncă patriotică”, fiind puşi să lucreze la strânsul recoltei.

Pentru că îşi doreau cu orice preţ să chiuleasca de la „muncile agricole”, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, alături de ceilalţi doi foşti componenţi, îşi distrau “audienţa” cu ore întregi de umor.