Anamaria Vasile

Fetița Andreei Tonciu, reacție uluitoare după ce Maria Ilioiu a jignit-o pe mama ei la Bravo, ai stil

Andreea Tonciu a pvoestit că fetița ei a avut o reacție tulburătoare după ce a văzut-o pe mama ei la emisiunea Bravo, ai stil. Copila a fost șocată de faptul că Maria Ilioiu a jignit-o pe Andreea Tonciu și a început să îi pună mai multe întrebări mamei sale.

Fetița Andreei Tonciu, reacție uluitoare după ce Maria Ilioiu a jignit-o pe mama ei la Bravo, ai stil
Andreea Tonciu a început să plângă în direct la tv, mai exact în cadrul ultimei ediții a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea a povestit că s-a săturat până peste cap să fie jignită de Maria Ilioiu și că acest comportament a ajuns să o afecteze enorm și pe fiica ei.

Copila a fost foarte intrigată de faptul că mama ei este jignită de o femeie pe care nu o cunoaște, iar acest lucru o supără enorm pe Andreea, care a povestit totul în direct. „Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. A văzut că am fost acuzată de mai multe chestii și a venit la mine și m-a întrebat: „Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare?”, a declarat Andreea Tonciu.

Cu o săptămână în urmă, au fost chemate chiar și autoritășile în culisele emisiunii, deoarece pornise un scandal monstru între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. Potrivit cancan.ro, Maria Ilioiu i-ar fi adresat Andreei Tonciu cuvinte foarte urâte: ”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. Când a auzit asta Andreea Tonciu a luat foc și nu s-a mai putut controla. Ea s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând ca din gură de șarpe. ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine!”.

Se pare că Tonciu a reușit chiar să o pună la pământ pe Ilioiu dar echipa ”Bravo, ai stil! Celebrities” a intervenit să le despartă. Se pare că Maria Ilioiu ar fi sunat la 112 și la fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție. Într-un final spiritele s-au calmat pentru că cele două protagoniste ale scandalului au trebuit să intre în emisiune.