Anamaria Vasile

Fetita de 11 ani canta dumnezeieste o piesa! E „fiica de suflet” a lui Marius Teicu!

Daria Stefan este un copil-miracol! Are o voce dumnezeiasca! Fetita are doar 11 ani, insa are la activ participari la emisiuni de radio si televiziune, festivaluri si concerte.

Daria este „fiica de suflet” a lui Marius Teicu, renumitul artist si compozitor luand-o sub aripa sa protectoare si dandu-i primele lectii de canto.

Minunea asta cu ochi superbi are interpretari superbe.

Canta toate genurile de muzica, insa piesa asta parca e mai puternica decat altele. „Blandul pastor”, in interpretarea Dariei, suna senzational!

„Din anul 2014 am inceput sa iau lectii de canto de la unul dintre cei mai importanti profesori si compozitori romani – Domnul Marius Teicu, compozitor a peste 500 de cantece, care si-a pus amprenta in mod hotarator asupra formarii mele muzicale.

In prezent, in paralel cu scoala, urmez si cursurile de canto ale Scolii de Arta Bucuresti – anul II – Clasa Dnei Viorela Filip”, declara Daria Stefan.

Cred că e cea mai tâmpită întrebare pe care am auzit-o în viața mea, dar dacă tot mă enervează, cred că e timpul să o adresez aici.

Atunci când singurul lucru pe care-l știi despre muzică este învățat din emisiunile d-alde Vocea României sau Românii Au Talent atunci chiar ai dreptul să spui: TU NU AI VOCE.

Atunci chiar te poți numi vocal coach.

Atunci sigur știi cine are voce și cine nu are voce.

E clar că tu știi că ăla a cântat cu un semiton mai sus sau mai jos decât piesa.

Tu știi tot.

Pentru că ai ureche formată urmârind cele enșpe sezoane ale reality show-ului respectiv.

Ai avut sigur profesori iscusiți, unul dintre ei se cheamă PANASONIC.

Cel mai bun profesor.

Cum spunea un amic: vocea se antrenează.

Există oameni cu un potențial vocal mai ridicat decât alții, însă sunt unii care și-au antrenat vocea în mod constant și cântă mai bine decât cei cu potențial fiindcă știu toate giumbușlucurile ca să cânte bine.

Știu să respire corect, știu cum să cânte cu voce de cap, voce de piept, știu tot. Pot să atingă nu-știu-câte octave.

Pot să facă orice. Oamenii ăia au investit timp și bani în vocea lor. De aceea, pot să cânte bine. Și la fel ca un instrument, cu cât îți antrenezi vocea mai mult cu atât cânți mai bine.