Anamaria Vasile

Fiica cea mare a Andreei Bălan, Ella, a împlinit trei ani. Primele fotografii de la petrecere. Ce surprize i-a pregătit artista fetiței ei

Sărbătoare mare în familia Andreei Bălan. Fetita cea mare a artistei a implinit 3 ani. Celebra sa mamă i-a organizat o petrecere-surpriză, unde au fost invitați numeroși copii. Andreea nu a făcut rabat de la nimic, așa că cea mică a avut parte de o adevărată desfășurare de forțe.

Dacă în urmă cu câteva luni lumea părea că se năruie pentru Andreea Bălan,după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, totul e bine când se termină cu bine.

Fetița cea mare a Andreei Bălan a împlinit trei ani
Azi, Andreea Bălan a avut petrecere mare în familie. Fiica ei cea mare, Ella, a împlnit trei ani, ocazie cu care mama ei a dat un party colorat, la care au luat parte numeroși copii, prieteni de-ai fetiței, și unde Ella a avut parte de un tort extraordinar de frumos, ornat cu personaje de desene animate.


‘Ella împlineşte 3 ani! Sunt 3 ani minunaţi în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiţionată şi suntem cei mai fericiţi’, acesta a fost mesajul transmis pe Instagram de Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, care traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor în doi.

Ziua Ellei vine să încheie o perioadă plină de petreceri în familie. În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în fața altarului, moment urmat de un party de pomină, iar în aceeași zi a avut loc botezul celei de-a doua fiice, Clara Maria, unde nași au fost Monica Davidescu și Aurelian Temișan.