Anamaria Vasile

FIICA LUI ADI MINUNE I-A LĂSAT PE TOȚI MASCĂ. CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ ADRIANA ASEARĂ, PE SCENA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV

Adriana, fiica mijlocie a lui Adi Minune, a apărut pe scena ”Vocea României”, semn că talentul muzical moștenit în familie își spune cuvântul, iar dorința de a deveni cântăreață este din ce în ce mai puternică.

Nu-i vorbă, Adriana a avut o prestație care a ajutat-o să treacă în etapa următoare, așa că Adi Minune poate să se mândrească și cu ea. Vestimentația aleasă de Adriana a fost una surprinzătoare, însă apreciată. Adriana a optat pentru o rochie sclipitoare, scurtă și cu decolteu în ”V”, oferind o imagine ”gustată” de public și telespectatori. Interpretarea a fost una care a dus-o pe Adriana mai departe, iar speranțele ei sunt, iată, din ce în ce mai mari.

Sora Adrianei, Karmen, i-a fost un suporter fidel, încurajând-o continuu și postând în mediul online informații despre concurs și m,esaje în care i-a îndemnat pe fani să o susțină și să o încurajeze pe Adriana.

„Sper că nu ați vorbit și n-ați ieșit afară să fumați. De acum înainte, aveți de sta aici 3 ore, nu vreau să vorbiți cu absolut nimeni. Vă înțelegeți cumva! Încălziți cu jumătate de oră înainte ce v-am zis eu”, le-a spus Horia Brenciu celor trei concurenți din echipa sa, chiar înaintea semifinalei.

Adriana: ”Vreau să ajung ca Delia, ca Andra”
Fiica lui Adi Minune își dorește o carieră muzicală, iar preferatele ei sunt Delia și Andra. Adriana țintește departe, după cum se poate trage concluzia, însă nimic nu este imposibil din acest punct de vedere. Rămâne de văzaut dacă viitorul apropiat îi va confirma speranțele, iar declarația conform căreia dorește să ajungă și ”ca Beyonce” va fi susținută în realitate.

„E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tata cântă manele și nu e Pavaroti? Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce. Tata, când a auzit că am intrat la Vocea, a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”, a declarat Adriana Simionescu.