Anamaria Vasile

Fiul Nadiei îi calcă pe urme. Iată fotografia care îi dovedește talentul sportiv

Celebra gimnastă are un băiat în vârstă deja de 13 ani, pe nume Dylan, provenit din mariajul acesteia cu Bart Conner. Iar cea mai recentă fotografie postată de celebra Nadia Comăneci în mediul online dovedește că juniorul îi calcă pe urme mamei sale, despre care bine știm că e prima gimanstă din lume care a obținut ”the perfect 10”.

În imaginea respectivă, Dylan apare executând o manevră la paralele, ajutat de tatăl lui, Bart Conner, la rându-i gimnast. După cum era de așteptat, un asemenea cadru a stârnit admirația internauților. ”Un viitor campion”, ”Așa mamă, așa fiu”, ”Cred că Dylan are un viitor strălucit în gimnastică”, au fost câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Amintim că Nadia Comănci și soțul ei, Bart Conner, s-au cunoscut la Montreal și s-au logodit în 1994. Doi ani mai târziu aveau să se căsătorească în țara natală a Nadiei. La vârsta de 44 de ani, Nadia trăia pentru prima dată fericirea maternității. Dylan s-a născut în Oklahoma City. Numele puștiului vine de la cântărețul Bob Dylan, fiind artistul preferat al lui Bart Conner.

Loading...