Anamaria Vasile

Florin Salam, gest incredibil față de Culiță Sterp! De ce a pus ”Regele manelelor” mâna pe telefon și l-a chemat, de urgență, la el

Florin Salam este unul dintre cei mai ”vechi” maneliști încă în activitate, iar succesul de care se bucură nu a fost niciodată contestat, chiar dacă, de ceva vreme, pe primul loc în trending se află Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua.

Cu toate acestea, de ani buni, Florin Salam nu a dus niciodată lipsă de cântări, iar în momentul în care se ajungea la capitolul ”dedicații” bugetul manelistului se revigora brusc cu sute, mii de euro câștigați în timp record.

Cu toate acestea, Florin Salam s-a decis să nu ignore artiștii din noul val, mai ales dacă au succes precum Culiță Sterp. Așa că, de curând, Florin Salam și-a călcat pe inimă și a pus mâna pe tetefon pentru a-l ”convoca” la o discuție pe Culiță Sterp, dorindu-și o colaborare cu acestea.

”Florin Salam știe că asta i-ar aduce un succes uriaș și în mediul virtual, fix ceea ce îi lipsește lui acum. Așa că l-a sunat pe Culiță Sterp și, probabil, vor lansa o melodie împreună, una care, probabil, va intra în topurile de specialitate, mai ales că amândoi au succes. E adevărat, Culiță are succes pe Youtube, unde Florin Salam este departe de el, dar, împreună vor face show”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului care are în spate ani buni de ”practică”.

Normal, Culiță Sterp a fost încântat de ideea de a colabora cu Florin Salam, cu atât mai mult cu cât, în ultima perioadă, cântările sale s-au înmulțit, doar că succesul ”din teren” este departe de a-l egala pe cel din Youtube. ”Culiță Sterp și Florin Salam au făcut schimb de experiență, Salam i-a dat sfaturi cu privire la cântările de la nunți, de la petreceri, care sunt total diferite față de ce se înregistrează în studio. I-a ”vândut” câteva ponturi, mai ales că lui Culiță Sterp i s-au adus acuzații cu privire la faptul că știe să cânte în studio doar”, ne-a mai spus sursa citată.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat!” Acum sunt regii Youtube-ului

 

Între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi. Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată.

Loading...